ÀRIES DE RESERVAT

Teatre musical

06.04.19

Venda d'entrades anticipades al Centre Cultural Sala Galà

Àries de reservat
Àries de reservat

Una soprano i la seva pianista han estat contractades per a un concert privat molt especial. Els clients, de gustos peculiars, volen rebre el nou any amb música, però sense cap testimoni. Treballaran amb els ulls embenats.

Després de les dotze campanades, però, el guirigall de la festa s’atura de cop. Quan es treuen la bena no queda ningú viu. Ha arribat la fi del món. Només han sobreviscut elles.

Un espectacle que combina la lírica i la comicitat en una proposta arriscada i original que reuneix dues ànimes artístiques inquietes i poc ortodoxes: la soprano Elena Martinell i el director i dramaturg Marc Rosich, un creador que ha fet de la ironia un segell i de la bellesa, una bandera. Glòria Garcés col·labora en aquesta ocasió com a pianista i parella còmica de la soprano.

Dramatúrgia i direcció: Marc Rosich. Intèrprets: Elena Martinell (soprano coloratura) i Glòria Garcés (pianista). Espai escènic: Joana Martí. Disseny de vestuari: Joana Martí. Moviment i coreografies: Roberto G Alonso. Arranjaments musicals: Glòria Garcés. Disseny de llums: Àngel Puertas. Fotografia i disseny gràfic: Elisabeth Bataller – Zabet Photos. Fotografies directe: Jordi Morillo. Producció executiva: Elena Martinell. Coproducció: Festival Temporada Alta, Ajuntament de Girona (Ajudes Kreas) i Diputació de Girona. Enregistrament i teaser: Plei Audiovisuals.

Activitats relacionades

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR