Solfejant 2024

ABONAMENT

Comprar
35 €
Del dj. 11.07.24 al dj. 01.08.24

Menors de 14 anys acompanyats, entrada gratuïta (cal sol·licitar-la).

Aforament limitat i entrades no numerades.

VENDA D'ENTRADES I ABONAMENTS A PARTIR DEL 31 DE MAIG A LES 12 h. 

 

L'organització es reserva el dret de fer canvis en el programa si les circumstàncies ho requereixen.

En cas de mal temps, els concerts tindran lloc a la Sala Centre Recreatiu.

 

+ informació a:

Centre Cultural Sala Galà

C. Molí, 9 | 17244 Cassà de la Selva

Tel. 972 46 28 20 | info@salagala.cat

Compartir

Festival Solfejant: Cicle de concerts sota les estrelles

ABONAMENT PER TOTS ELS CONCERTS DEL FESTIVAL

Dijous 11 de juliol: ACOUSTERS | 10 anys després

Deu anys després de la publicació del seu segon i darrer disc "De primavera i ràbia", Acousters es retrobaran a l'escenari del Solfejant. 
La banda oferirà un concert únic amb l'objectiu de retrobar-se amb les melodies, lletres i persones que van formar part del seu viatge musical marcat pel pop en català i anglès. 
Amb una atmosfera plena de nostàlgia i emoció, el quintet format per Marta Pérez, Albert Ramos, David Abad, Carles Camós i Gerard Parés, espera reviure aquells moments màgics que van definir el seu camí al pati de Can Trinxeria.

ENTRADES AQUÍ

 

Dijous 18 de juliol: GEMA 4 | Tiempo a tempo

Després de quasi 30 anys en la industria musical, el quartet cubà GEMA 4 ha decidit que és moment de tancar aquest bonic i fructífer capítol de les seves vides. Des del seu debut, Gema 4 ha tingut l'honor de compartir escenari amb grans artistes com Omara Portuondo, Celia Cruz, Ibrahim Ferrer o Vocal Sampling i amb milions de persones a tot el món: professionals, amants i entusiastes de la música vocal. Cada nota, cada paraula que han cantat ha estat un homenatge a tota la música que s'ha anat creuant en el seu camí i molt especialment a la música cubana i llatinoamericana. S'acomiaden cantant, amb l'alegria que les caracteritza, en una última gira que es tancarà aquest juliol.
El títol de l’espectacle de Gema 4 proposa un recorregut per la seva original història, feta de cicles i emocions, d'anades i vingudes pel tresor inesgotable de la música cubana.

ENTRADES AQUÍ

 

Dijous 25 de juliol: JOAN ROVIRA | Peix sense espina. Gira aniversari 10 anys

Un dels cantautors actuals referents que ens proposa un viatge musical a través de les seves cançons plenes de missatge i optimisme. Compositor, saxofonista i productor de les seves cançons, és un dels artistes amb més bagatge musical que trobem als nostres escenaris.
Aquest 2024 celebren els 10 anys de la sortida del primer disc Peix sense espines i ho celebren amb una gira de concerts recuperant les cançons que els van fer guanyar el seu primer Premi Enderrock a Artista Revelació (2014) i que els va donar a conèixer. L’espectacle serà un viatge a través de les primeres cançons combinades amb aquelles més importants de la seva discografia.

ENTRADES AQUÍ.

 

Dijous 1 d’agost: JUDIT NEDDERMANN | Gira LAR

Cantant i compositora, compta amb cinc discs publicats en solitari i un disc conjunt amb la seva germana Meritxell Neddermann. Ha col·laborat gravant o compartint escenari amb artistes com Joan Manuel Serrat, Alejandro Sanz, Pedro Guerra, MARO, Noa, Jorge Drexler, Andrés Suárez, Rozalén, Miguel Poveda, Macaco i molts més. 
Ha estat guardonada amb un Premi Max, un Premi Butaca, dos premis Enderrock, el Premi Miquel Martí i Pol i un Premi Descobertes.
Va néixer el 1991 en una família de músics que sempre li ha donat suport i va créixer a Vilassar de Mar.

ENTRADES AQUÍ.

Dijous
11
jul
Divendres
12
jul
Dissabte
13
jul
Diumenge
14
jul
Dilluns
15
jul