El cicle Gaudí arriba a Cassà de la Selva amb tres projeccions de producció catalana

22.09.2017

Cassà de la Selva és un dels 7 municipis de les comarques gironines on aquest mes de setembre arriba el cicle Gaudí, una iniciativa impulsada per l’Acadèmia de Cinema Català per oferir la projecció de pel·lícules de producció catalana en localitats que no disposen d’una programació estable de cinema. El projecte arrenca aquest mes de setembre i porta a les localitats escollides una pel·lícula catalana seleccionada per l’Acadèmia i amb el consentiment dels responsables de cada film.

Les projeccions a Cassà compten amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cassà i el Cineclub Vuitimig i es faran cada quart diumenge de mes fins al novembre a les 18 h a la Sala Centre Recreatiu. El diumenge 24 de setembre es projectarà ‘Incerta Glòria’, un film d’Agustí Villaronga ambientat a la Guerra Civil en el qual aforen les passions humanes amb tota la seva intensitat. ‘Estiu 1993’, que es projectarà el diumenge 29 d’octubre, tracta la difícil infància d’una nena que aprèn a encaixar en un món rural mentre supera la mort de la seva mare. El 26 de novembre es projectarà ‘Brava’, un film que tracta la fugida d’una dona que escapa del poble on ara viu el seu pare però no aconsegueix trobar la pau.

Pel que fa als preus, l’entrada general de cada projecció serà de 4,5 euros. Les persones amb el Carnet Jove tindran una entrada de 3 euros i els titulars de la targeta del Club Vanguardia podran gaudir d’una oferta de 2x1. 

Actualitat