MACCA

La MACCA (Mostra d'Animació i Curtmetratges de Cassà) és organitzada pel Cineclub Vuitimig des de l'any 2000.

La seva programació es basa en els curtmetratges, ja siguin videoclips o pel·lícules infantils, difícils de trobar en els circuits comercials. 

Però la MACCA no busca només espectadors, busca especialment creadors audiovisuals: els participants dels tallers d´animació escolars i els del Correcurts, un dels seus actes més reconeguts, en són una bona mostra.

La MACCA té lloc el primer cap de setmana de febrer.

 

Les poblacions mitjanes i petites hem de renunciar a gaudir de la cultura amb activitats de primer nivell?

De cap manera, i la 22a edició de la Mostra d’Animació i Curtmetratges de Cassà (MACCA) vol demostrar-ho amb una programació ambiciosa que compta amb activitats per a tots els públics.

La MACCA manté la seva tradicional vocació popular, didàctica i pluridisciplinària, amb l’objectiu d’acostar el cinema d’animació i el món del curtmetratge a tothom a través de projeccions, tallers, concursos i exposicions.

Enguany tornarà a comptar amb tots els ingredients clàssics de la mostra i, per segona edició consecutiva, també s’acostarà al còmic amb un convidat excepcional: Albert Monteys. Un dels autors catalans més destacats dels darrers anys serà a Cassà per presentar els seus darrers treballs i guiar-nos per l’exposició Els universos de l’Albert Monteys, la primera mostra monogràfica que el Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC) ha dedicat a un autor català de còmic, i que, de forma excepcional, surt per primera vegada del MNAC per aterrar a Cassà. Una cita imprescindible per a tots els amants del còmic i la il·lustració, i amb motiu de la qual aprofitarem per centrar la mostra en el món de la ciència-ficció.

 

 

Properes activitats de la MACCA

LA MACCA (DIVENDRES 11 DE FEBRER)
Mostra d'Animació i Curtmetratges de Cassà de la Selva
11.02.22 | 20:00 h
La Sala del Centre Recreatiu
Macca Cinema
LA MACCA (DISSABTE 12 DE FEBRER)
Mostra d'Animació i Curtmetratges de Cassà de la Selva
12.02.22
Macca Cinema
Els universos de l'Albert Monteys
EXPOSICIÓ-CÒMIC
Del 12.02.22 al 22.03.22
Macca Exposicions
LA MACCA (DIUMENGE 13 DE FEBRER)
Mostra d'Animació i Curtmetratges de Cassà de la Selva
13.02.22
Macca Cinema

CorreCurts de les edicions anteriors de la MACCA