MACCA

Inscripcions


Correcurts 2022

Inscripcions fins al 10 de febrer

                        CONSULTA LES BASES DEL CORRECURTS 2022

                        CONSULTA LES BASES CORRECURTS JR 2022

 

Consulta totes les activitats de la MACCA:

LA MACCA

Les poblacions mitjanes i petites hem de renunciar a gaudir de la cultura amb activitats de primer nivell?

De cap manera, i la 22a edició de la Mostra d’Animació i Curtmetratges de Cassà (MACCA) vol demostrar-ho amb una programació ambiciosa que compta amb activitats per a tots els públics.

La MACCA manté la seva tradicional vocació popular, didàctica i pluridisciplinària, amb l’objectiu d’acostar el cinema d’animació i el món del curtmetratge a tothom a través de projeccions, tallers, concursos i exposicions.

Enguany tornarà a comptar amb tots els ingredients clàssics de la mostra i, per segona edició consecutiva, també s’acostarà al còmic amb un convidat excepcional: Albert Monteys. Un dels autors catalans més destacats dels darrers anys serà a Cassà per presentar els seus darrers treballs i guiar-nos per l’exposició Els universos de l’Albert Monteys, la primera mostra monogràfica que Ficomic ha dedicat a un autor català de còmic, i que, de forma excepcional, surt per primera vegada del MNAC per aterrar a Cassà. Una cita imprescindible per a tots els amants del còmic i la il·lustració, i amb motiu de la qual aprofitarem per centrar la mostra en el món de la ciència-ficció.

 

La MACCA (Mostra d'Animació i Curtmetratges de Cassà) és organitzada pel Cineclub Vuitimig des de l'any 2000.

La seva programació es basa en els curtmetratges, ja siguin videoclips o pel·lícules infantils, difícils de trobar en els circuits comercials. 

Però la MACCA no busca només espectadors, busca especialment creadors audiovisuals: els participants dels tallers d´animació escolars i els del Correcurts, un dels seus actes més reconeguts, en són una bona mostra.

La MACCA té lloc el primer cap de setmana de febrer.

CorreCurts de les edicions anteriors de la MACCA