A l'ombra del mango

Llibre, documental i taula rodona

12.05.18

L'activitat tindrà lloc al primer pis de Can Trinxeria.

  • Direcció: Anna Valero i Xavi Figueras
  • Producció: Marina Fancelli
  • Director de producció: Xavi Figueras
  • Guió: Irene Selvaggi, Roc Checa
  • Ajudant de realització: Quim Cusó
  • Muntatge: Anna Valero
  • Etalonatge: David Avecilla
  • Grafisme: Petit Comité
  • Postproducció de so i banda sonora: Miquel Coll
  • Imatge Senegal: Anna Valero
  • Imatges Espanya: Inlens Media
  •  
  • Organitza: Ajuntament de Cassà de la Selva
  • Hi col·labora: Diputació de Girona

Georgina Regàs (Barcelona, 1933), és cuinera, escriptora, i una figura clau en la recuperació i divulgació de la cuina tradicional catalana. Autora d’una vintena de llibres de cuina, l’any 2004, amb 72 anys, inaugura el Museu de la Confitura de Torrent (Baix Empordà), al qual dedica bona part de la seva jubilació juntament amb investigar nous gustos de confitures, melmelades i gelees.

"A l’ombra del mango" és el resultat del que passa quan dos emprenedors, una de 84 anys i un altre de 27, s’ajunten per dur a terme un projecte: la Cooperativa de Mares de Ziguinchor (Senegal). És també una denúncia en forma de curt documental que proposa una solució a la realitat de la majoria de les dones senegaleses respecte a l’educació dels seus fills. Aquesta peça explica l’experiència de Georgina Regàs i Mamadou Saliou, que decideixen emprendre un projecte comú per a dones senegaleses i oferir-los recursos per pagar l’escola dels seus fills.

"A l’ombra del mango" pretén visibilitzar aquesta realitat i oferir consciència del valor de la cooperació i l’educació com a eines per a construir nous futurs.

Activitats relacionades

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR