EUGENIO DOCUMENTAL

AMB ELS DIRECTORS JORDI ROVIRA & XAVIER BAIG

18.01.19

Eugenio omplia els escenaris amb la seva presència i el seu particular sentit de l’humor. Sempre impassible, vestit de negre, amagat rere unes grans ulleres fosques i el fum d’una eterna cigarreta, ha deixat una empremta molt important a diverses generacions que encara avui riuen i expliquen els seus acudits. A partir dels anys vuitanta, i fins a mitjans dels noranta, va estar present a totes les llars del país a través de la televisió i va fer gires per tot Espanya i part d’Amèrica Llatina. Però l’èxit professional amagava el que passava lluny dels focus, en la intimitat.

PERSONATGE POLIFACÈTIC, EUGENIO TAMBÉ VA SER JOIER, CANTANT, MÚSIC, EMPRESARI, PINTOR, ACTOR I FINS I TOT AFICIONAT A L’ESOTERISME. LA SEVA VIDA VA ESTAR MARCADA PER UN GRAN AMOR –LA SEVA PRIMERA ESPOSA, CONCHITA ALCAIDE– QUE EL VA CONVERTIR EN ARTISTA. LA MORT PREMATURA DE LA CONCHITA VA SER EL PUNT D’INFLEXIÓ QUE MARCARIA LA SEVA VIDA. PER UNA PART, VA COINCIDIR AMB L’INICI DE L’ÈXIT. PER L’ALTRA, ES VA APODERAR D’ELL UNA TRISTESA INFINITA QUE EL PORTARIA A UN POU DE FOSCOR. UN RETRAT DE L’EUGENIO MÉS DESCONEGUT.

Activitats relacionades

Inici del Correcurts Júnior
per a menors de 16 anys
25.01.19
Auditori Sala Galà
Macca Cinema
EL FOTÒGRAF DE MAUTHAUSEN
CICLE GAUDÍ 2019
27.01.19
La Sala del Centre Recreatiu
Cinema
MACCA
MOSTRA D’ANIMACIÓ I CURTMETRATGES
Del 01.02.19 al 03.02.19
Macca Cinema
6ª Mostra de videoclips gironins
Concert de Fok i Novalue
01.02.19
Bar del Centre Recreatiu
Macca Cinema
Inici del Correcurts
02.02.19
La Sala del Centre Recreatiu
Macca Cinema
Taller d'animació de plastilina stop-motion
02.02.19
La Sala del Centre Recreatiu
Macca Cinema
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR