JAIR DOMINGUEZ

ETS UN MERDA I HO SAPS

Gratuït
Dissabte 04 de maig 12:00 h
  • Organitza:Ajuntament de Cassà de la Selva
  • Hi col·labora: Diputació de Girona

Jair Domínguez, nascut a Barcelona, va estudiar Història de l’Art a la Universitat de Barcelona. Com a guionista ha escrit per a Buenafuente, Polònia, Crackòvia, Minoria Absoluta i també per a teatre, cinema i publicitat. Ha sigut professor d’escriptura creativa i ha publicat les novel·les Hawaii Meteor, Segui vora el foc i Perímetre [premi Ictineu 2017] i els assajos 99 coses que hem d’aniquilar si volem ser independents, 99 personatges que has de conèixer per entendre el món i Ets un merda i ho saps. Actualment treballa al programa Està Passant de TV3 i escriu per a les revistes Time Out, Esguard i Ara Play.

EP, JOVE. TU, SÍ: TU. QUANTS ANYS TENS? ET PENSES QUE TENS TOTA LA VIDA PER DAVANT I QUE NO PASSA RES SI DEDIQUES LES TARDES A JUGAR A LA PLAY I A MENJAR RISKETOS, OI? SAPS QUANTS ANYS TENIA ORSON WELLES QUAN VA CANVIAR LA HISTÒRIA DEL CINEMA AMB CITIZEN KANE? VINT-I-QUATRE. SAPS QUANTS ANYS TENIEN ELS BEATLES QUAN VAN FOTRE POTES ENLAIRE EL POP AMB REVOLVER? VINT-I-QUATRE. SAPS QUANTS ANYS TENIA MIQUEL ÀNGEL QUAN VA ESCULPIR EL DAVID? SÍ, TAMBÉ. VINT-I-QUATRE. QUÈ VAS FER TU ALS VINT-I-QUATRE? QUÈ HAS FET A LA TEVA EDAT, FILL? JO T’HO DIRÉ: RES DE BO. I EL PITJOR DE TOT NO ÉS AIXÒ. EL PITJOR DE TOT ÉS QUE ETS UN MERDA, I HO SAPS.

Activitats relacionades

No t’oblidis d’escriure’m
Clàudia Bussé Rojas
02.03.19
Can Trinxeria
Vermut de Lletres
ENSENYA’M LA LLENGUA
TONI BELTRAN
06.04.19
Can Trinxeria
Vermut de Lletres
SANT JORDI
DIADA
23.04.19
Vermut de Lletres
PREMIS LITERARIS
CONCURSOS NARRATIUS
27.04.19
La Sala del Centre Recreatiu
Vermut de Lletres
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR