JAIR DOMINGUEZ

ETS UN MERDA I HO SAPS

04.05.19
  • Organitza:Ajuntament de Cassà de la Selva
  • Hi col·labora: Diputació de Girona

Jair Domínguez, nascut a Barcelona, va estudiar Història de l’Art a la Universitat de Barcelona. Com a guionista ha escrit per a Buenafuente, Polònia, Crackòvia, Minoria Absoluta i també per a teatre, cinema i publicitat. Ha sigut professor d’escriptura creativa i ha publicat les novel·les Hawaii Meteor, Segui vora el foc i Perímetre [premi Ictineu 2017] i els assajos 99 coses que hem d’aniquilar si volem ser independents, 99 personatges que has de conèixer per entendre el món i Ets un merda i ho saps. Actualment treballa al programa Està Passant de TV3 i escriu per a les revistes Time Out, Esguard i Ara Play.

EP, JOVE. TU, SÍ: TU. QUANTS ANYS TENS? ET PENSES QUE TENS TOTA LA VIDA PER DAVANT I QUE NO PASSA RES SI DEDIQUES LES TARDES A JUGAR A LA PLAY I A MENJAR RISKETOS, OI? SAPS QUANTS ANYS TENIA ORSON WELLES QUAN VA CANVIAR LA HISTÒRIA DEL CINEMA AMB CITIZEN KANE? VINT-I-QUATRE. SAPS QUANTS ANYS TENIEN ELS BEATLES QUAN VAN FOTRE POTES ENLAIRE EL POP AMB REVOLVER? VINT-I-QUATRE. SAPS QUANTS ANYS TENIA MIQUEL ÀNGEL QUAN VA ESCULPIR EL DAVID? SÍ, TAMBÉ. VINT-I-QUATRE. QUÈ VAS FER TU ALS VINT-I-QUATRE? QUÈ HAS FET A LA TEVA EDAT, FILL? JO T’HO DIRÉ: RES DE BO. I EL PITJOR DE TOT NO ÉS AIXÒ. EL PITJOR DE TOT ÉS QUE ETS UN MERDA, I HO SAPS.

Activitats relacionades

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR