BERGMAN, SU GRAN AÑO

DOCUMENTAL

DURADA:  116 minuts
Divendres 20 de desembre 21:00 h

Organitza: CineClub 8 1/2

Col·labora: Ajuntament de Cassà de la Selva 

A mitjan segle XX, es va produir un fenomen únic. Ingmar Bergman, un suec llargarut, a punt de fer quaranta anys, va començar un període de producció cinematogràfica sense precedents. Entre 1957 i 1963, va filmar alguns dels més grans clàssics de la història del cinema, va produir diverses creacions teatrals per als escenaris i la ràdio, i va dirigir sis pel·lícules per a televisió.

La pel·lícula de Jane Magnusson es centra en un any trascendental de la carrera de Bergman, el 1957, quan va dirigir dues obres magistrals: El séptimo sello i Fresas salvajes, va filmar un telefilm i es va responsabilitzar de quatre muntatges teatrals, entre ells un Peer Gynt de cinc hores de durada. Però més enllà d'intentar trobar les arrels de la seva posterior obra i de limitar-se a tractar la seva faceta artística, també ens explica la seva vida i les seves controvertides relacions sentimentals, sobretot en relació a les dones.

Activitats relacionades

Actual
LA VIDA SENSE LA SARA AMAT
CICLE GAUDÍ 2019
27.10.19
La Sala del Centre Recreatiu
Cinema
Actual
ME LLAMO VIOLETA
CICLE GAUDÍ 2019
24.11.19
La Sala del Centre Recreatiu
Cinema
Actual
AIRES AL CIM
DOCUMENTAL
29.11.19
Auditori Sala Galà
Cinema
Actual
LITUS
CICLE GAUDÍ 2019
29.12.19
La Sala del Centre Recreatiu
Cinema
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR