Es presenta la programació del primer trimestre de 2020 de la Xarxa Gironina de Cafè Teatre

23.12.2019

La clown francesa Fanny Giraud inaugurarà l’any 2020 amb l’espectacle “Juntos, diálogo de una soledad acompañada”

Dijous 9 de gener a les 21:30 h a El Centre Espai d’arts escèniques de Sarrià de Ter es reprendrà la temporada de la Xarxa Gironina de Cafè Teatre amb l’espectacle “Juntos, diálogo de una soledad acompañada” de la reconeguda clown francesa Fanny Giraud.

Fanny Giraud presentarà a Les Nits del Centre una proposta a voltes performativa, que ens parla de la necessitat d’estar a prop dels altres, en unió, per mantenir un estat de felicitat constant. Es dona la coincidència que aquest espectacle ja va passar per la Xarxa Gironina de Cafè Teatre mentre s’estava desenvolupant en forma de work in progress i ara arriba en el seu format definitiu i consolidat. Així s’assoleix un dels objectius de la Xarxa que és millorar les oportunitats dels artistes, promovent i afavorint la producció de noves propostes.

Aquest primer trimestre de 2020 la Xarxa també comptarà amb els espectacles de Claudio Levati, Maite Guevara, Rubén Martínez Santana, Jim Rek,  Fèlix Brunet, H6Clown i Merche Ochoa. 8 companyies, 4 municipis i un total de 17 funcions amb tota la informació disponible a la web www.cafeteatre.cat. La temporada continuarà fins el mes de juliol de 2020 però el programa del darrer trimestre encara es troba en preparació.

La Xarxa

Xarxa Gironina de Cafè Teatre és el circuit d’espectacles de petit format que es desenvolupa d’octubre a juliol a diferents municipis de les comarques gironines.

La proposta es configura amb una programació d’arts escèniques eclèctica i professional que barreja diferents disciplines com el clown, els monòlegs, els contes i les titelles per adults, les lectures dramatitzades, la màgia o les noves tendències, entre d’altres.

Teatre de proximitat per adults amb servei de bar, per compartir consumició i espectacle a preus populars en un ambient informal.

Les Nits del Centre a El Centre - Espai d’arts escèniques de Sarrià de Dalt, els dijous a les 21:30 h; Les Nits de Can Gruart al Centre Cultural Can Gruart de Vilablareix, mensualment els dijous alterns a Sarrià de Ter a les 21 h; Les Nits de la Coma a Cassà de La Selva a l’Espai del Casal, quinzenalment els divendres a les 21:30 h; Les Nits de les Vídues a l’Espai Cultural Casa de les Vídues de Llagostera a les 21 h, mensualment els divendres alterns a Cassà de la Selva.

I a partir del segon trimestre de l’any, Les Nits de l’Antic Casino de Castell d’Aro a les 21:30 h, diferents divendres de primavera i Les Nits del Barri del Convent al claustre del Convent dels Franciscans de La Bisbal d’Empordà, els dijous d’estiu a les 21:30 h.

Com a primícia podem confirmar que de cares al segon trimestre de 2020 es materialitzarà la incorporació d’un setè municipi gironí a la Xarxa, tot i que encara no podem avançar-ne quin.

La Xarxa compta amb la complicitat de les Àrees de Cultura de cadascun dels municipis participants, la producció de l’empresa gironina Operacions Espacials i la col·laboració de l’Associació Gironina de Teatre.

 

Actualitat