LOS HUMORISTAS

ISABEL FRANC

Finalitzat
Dissabte 15 de desembre | 12:00 h

L'activitat tindrà lloc al primer pis de Can Trinxeria

  • Organitza:Ajuntament de Cassà de la Selva
  • Hi col·labora: Diputació de Girona

Isabel Franc, nascuda a Barcelona. En algunes de les seves novel·les signa amb el pseudònim de Lola Van Guàrdia. Les seves obres es caracteritzen per l’humor i per estar generalment centrades en el món de l’homosexualitat femenina. També ha impartit conferències i cursos d’escriptura. Ha estat convidada per diverses universitats nord-americanes. El seu estil, caracteritzat pel sentit de l'humor, combina la sàtira, la ironia i la paròdia en un univers on les dones són les protagonistes.

SABIES QUE EL GAG MÉS FAMÓS DE LA HISTÒRIA, «EL TARTAZO», VA SER OBRA D'UNA DONA; O QUE LA PRIMERA AUTORA DE TEATRE EN L'EUROPA MEDIEVAL VA SER UNA RELIGIOSA QUE ESCRIVIA OBRES CÒMIQUES? EN AQUEST LLIBRE S’INTENTA TANT DONAR RESPOSTA A AQUESTA PREGUNTA, COM DESMUNTAR LA FUNESTA LLEGENDA URBANA QUE LES DONES NO TENIM HUMOR. DES DE L'EDITORA FINS A LA DISSENYADORA DE LA PORTADA, AQUEST LLIBRE ÉS UN TREBALL DE DONES PER RESCATAR, NOMENAR I DIGNIFICAR A LES QUE ENS VAN PRECEDIR… AMB UN SOMRIURE.

Activitats relacionades

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR