PLOUEN POEMES

Finalitzat
Dissabte 22 de desembre | 12:00 h

L'activitat tindrà lloc al primer pis de Can Trinxeria

  • Organitza:Ajuntament de Cassà de la Selva
  • Hi col·labora: Diputació de Girona

Plouen poemes! és una expressió de joia i sorpresa com la que senten els nens i nenes quan llegeixen, escolten o reciten poesia. Perquè la poesia ens fa veure el món d’una manera nova; és com la pluja que amara el paisatge i el torna fresc i net. Les seves gotes omplen l’infant de paraules, emocions, colors, ritmes i sensacions. Aquesta antologia inclou més de cent trenta textos poètics, agrupats en eixos temàtics, perquè els infants diguin, sentin, llegeixin i comparteixin poesia amb altres instants i amb els adults del seu entorn. Editat per Vanesa Amat Castells, M. Carme Bernat Creus, Isabel Muntañá Salarich.

VANESA AMAT CASTELLS, M. CARME BERNAT CREUS, ISABEL MUNTAÑÁ SALARICH SÓN ESPECIALISTES EN LITERATURA PER A INFANTS, AMB LLARGA EXPERIÈNCIA EN LA DIDÀCTICA DE LA LLENGUA I LA LITERATURA INFANTIL A LA UNIVERSITAT DE VIC - UNIVERSITAT CENTRAL DE CATALUNYA I A L’ESCOLA.

Activitats relacionades

PANTERA
Actual
PANTERA
LA REVISTA PER ALS NENS I LES NENES QUE SÍ QUE SALVARAN EL PLANETA
03.10.20 | 17:00 h
Can Vilallonga
Llimonada de Lletres
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR