CATALINKA

CONCERT DE MÚSICA ORTODOXA

Finalitzat
DURADA:  60 minuts
Diumenge 03 de novembre | 18:00 h

Auditori Germà Salvador Coma (Antiga capella de les Monges) 

Organitza: Ajuntament de Cassà de la Selva 

Col·labora: Diputació de Girona 

Slava! El so d’aquesta paraula ja ens obre un univers sonor que pinta llargues estepes de blancor gèlida, un cel rogent amb estrelles llampegant, el sol, escalfor dels cors i les gents que s’apropen al gran temple per pregar. Slava! I la paraula es fa música per arribar fins al fons del darrer sentit d’aquesta exclamació.

Slava! Les veus s’han trobat per fondre’s en les harmonies fosques, aspres, inquietants, però també valentes, que desperten vigor i confiança, tendres... acords que ressonen dins la cúpula daurada amb les icones vetllant els nostres cants.

CatAlinKa és el nom d’aquest quartet vocal que neix del desig d’unir les seves veus per cantar els sons i els colors de la música eslava en particular, sense deixar d’oferir un repertori captivador i atractiu per al públic. Noms com Txaikovski, Rachmaninov o Mussorgski ens donen les pautes del que un gran compositor pot escriure envoltat d’una cultura tan rica com ho és l’eslava. Al costat d’aquests, Lvov, Chesnokov, Bortnianskii i d’altres ens endinsen fins als racons més recòndits del cant ortodox i l’eleven a la categoria d’obra d’art.

Activitats relacionades

Bärhof Ensemble
Actual
Concert de música clàssica
Bärhof Ensemble- Any Beethoven 2020
04.10.20 | 18:00 h
La Sala del Centre Recreatiu
Música
CÀNTUT
Actual
CÀNTUT
CANÇONS DE TRADICIÓ ORAL
Del 20.11.20 al 22.11.20
Música
TRENCATS I SEGUITS
Actual
TRENCATS I SEGUITS
COBLA MONTGRINS
28.11.20 | 22:00 h
La Sala del Centre Recreatiu
Música
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR