ENTRE EL CEL I LA TERRA

GERARD QUINTANA

Finalitzat
Dissabte 30 de novembre | 12:00 h

Organitza: Ajuntament de Cassà de la Selva 

Col·labora: Diputació de Girona 

Fotografia Ajuntament de Parets

Barcelona, 1952. En Pachi Saura fa més d'un any que s'ha traslladat a la ciutat per estudiar a l'Escola de Belles Arts. Instal·lat en un cau prop de la plaça Reial, mira de construir la vida que ha somiat lluny dels dictats familiars. Els primers mesos comparteix el plaer de l'existència i de la música, una de les seves grans aficions, amb algunes noies del barri que li fan de model a canvi de pocs diners.
A través de la seva mirada transforma la misèria que l'envolta en petits tresors, en una recerca quasi obsessiva de la bellesa. Però dues dones marcaran per sempre el seu destí: la Neus, casada per agraïment, a qui en Pachi rescata de la càrrega de la Guàrdia Civil durant la vaga general del 12 de març de 1951, i l’Àngels, filla d’un editor exiliat a França, intel·ligent i d’una bellesa andrògina per la qual sent una atracció que va molt més enllà de la pulsió entre sexes.

Un profund secret els uneix, però hauran de passar molts anys perquè la veritat els trobi i descobreixin la seva resposta.

Gerard Quintana (Girona, 1964). De variades inquietuds, s'interessa de ben jove per les relacions humanes i la contracultura. Abans d'entrar a formar part del grup musical Sopa de Cabra, havia format part dels grups Hasta los Huevos de Mili i Ninyin's Mine Workers Union Band.

Activitats relacionades