BERGMAN, SU GRAN AÑO

DOCUMENTAL

Finalitzat
DURADA:  116 minuts
Divendres 20 de desembre | 21:00 h

Organitza: CineClub 8 1/2

Col·labora: Ajuntament de Cassà de la Selva 

A mitjan segle XX, es va produir un fenomen únic. Ingmar Bergman, un suec llargarut, a punt de fer quaranta anys, va començar un període de producció cinematogràfica sense precedents. Entre 1957 i 1963, va filmar alguns dels més grans clàssics de la història del cinema, va produir diverses creacions teatrals per als escenaris i la ràdio, i va dirigir sis pel·lícules per a televisió.

La pel·lícula de Jane Magnusson es centra en un any trascendental de la carrera de Bergman, el 1957, quan va dirigir dues obres magistrals: El séptimo sello i Fresas salvajes, va filmar un telefilm i es va responsabilitzar de quatre muntatges teatrals, entre ells un Peer Gynt de cinc hores de durada. Però més enllà d'intentar trobar les arrels de la seva posterior obra i de limitar-se a tractar la seva faceta artística, també ens explica la seva vida i les seves controvertides relacions sentimentals, sobretot en relació a les dones.

Activitats relacionades

ROCKETMAN
Actual
ROCKETMAN
Cinema a la fresca
05.08.20 | 22:00 h
Parc de l'Estació
Cinema
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR