Follem?

Bel Olid

Finalitzat
Dissabte 18 de gener | 12:00 h

Organitza: Ajuntament de Cassà de la Selva 

Hi col·labora: Diputació de Girona 

Seguir el desig, compartir el plaer. Sembla fàcil, oi? I, tanmateix, vivim sexualitats condicionades per expectatives, pressupòsits i tabús que ens fan complicat escoltar-nos. Follem? explora els camins que ens poden portar a sexualitats més humanes, a relacions més plaents.

«Potser el primer que hauríem d’aprendre sobre el sexe és a desaprendre. Desaprendre el desig que ens han ensenyat que hem de sentir, desaprendre la vergonya. […] I llavors, amb uns altres ulls, mirar molt endins i preguntar-nos què volem, què ens agrada, què tenim ganes de descobrir. Atrevir-nos a dubtar, a explorar, a equivocar-nos, a aturar-nos en qualsevol moment. Sortir del que ha de ser i endinsar-nos en el que ens fa vibrar.»

Bel Olid col·labora en diversos mitjans culturals, en la premsa escrita, la ràdio i la televisió. Ha publicat al diari Ara, i a les revistes Tentacles, Núvol i Catorze, entre d’altres.

Aquest Vermut de lletres serà una presentació del llibre Follem? i un diàleg amb la sexòloga Elena Crespi, psicòloga, especialitzada en teràpia de parella, sexologia, teràpia familiar i psicologia perinatal.

Activitats relacionades