La gran festa

PRESENTACIÓ DEL DISC CANÇONS AMB BARRETINA D’EN RIKUS

Finalitzat
Diumenge 09 de febrer | 18:00 h

Per assistir a l’acte cal recollir invitacions a la Sala Galà

Organitza: Ajuntament de Cassà de la Selva 

Hi col·labora: Diputació de Girona

Arriba una nova proposta musical que de ben segur agradarà als més petits de casa. En Rikus, després de 5 anys de voltar pels escenaris del nostre país, s’ha tancat a l’estudi per gravar el seu primer disc, Cançons amb barretina.

El nou disc té uns padrins de luxe, en Pau i la Jana de El Pot Petit, els quals s’afegeixen a la Festa Major que el mateix Rikus ha organitzat i que marca l’inici d’un recull molt especial de les tradicions catalanes per excel·lència, com són la Castanyada, el Nadal, el Carnaval, la Quaresma i el Sant Jordi. Aquestes cançons de ben segur que passaran a formar part de l’imaginari musical escolar i seran ben presents a totes les escoles del país. Cançons amb barretina és una reivindicació sense complexos de les tradicions catalanes, de les nostres festes i de la manera com les hem celebrat des de sempre.

A Cançons amb barretina també hi podrem escoltar les cançons amb un ampli repertori d’estils musicals com el rock, el folk, el reggae, l’ska i fins i tot la música electrònica.

Un espectacle amb molta energia i moltes sorpreses: voleu conèixer la recepta de la felicitat i l’optimisme? Voleu conèixer la Serafina? teniu ganes de viatjar al llunyà Oest? I de conèixer en FESTRUÇ? O de ballar un bon rock and roll....

Activitats relacionades