Festa Literària

CONCURSOS NARRATIUS

Finalitzat
Dissabte 25 d'abril | 17:30 h
  • Organitza: Ajuntament de Cassà de la Selva 
  • Col·labora: Diputació de Girona 

Els Premis Literaris de Cassà són dels més antics de les comarques gironines. El seu origen es remunta a la primera
Setmana Cultural de 1967, en la qual la Colla Excursionista organitzava conferències, xerrades, fòrums, presentacions de llibres, sardanes, discs... tal com recull la primera circular que l’entitat va enviar per convocar els seus socis a participar-hi. En aquest moment van presentar-se les bases del primer concurs literari i d’assaig a Cassà de la Selva, una iniciativa que va créixer en un ambient de cerca de llibertat política i amb la voluntat de
potenciar la cultura popular catalana.

Fa quatre anys que l’Ajuntament de Cassà de la Selva va passar a ser l’organitzador dels Premis, amb el suport de la Colla Excursionista i de nombroses persones del poble que hi estan vinculades, sobretot des de l’àmbit escolar.

A la 51a edició s’hi va incorporar el Correlletres, un concurs del tot virtual que consisteix a redactar un relat o poema de contingut tipològic lliure, en el qual hi ha de sortir un element o motiu inclòs a la trama del text. Aquest element serà escollit per l’organització i exposat per correu electrònic a tots els interessats.

Dissabte
25
abr

Activitats relacionades

Presentació del llibre: La noia del vestit blau
Amb la seva autora Laia Vilaseca
27.11.21 | 12:00 h
Les golfes de Can Trinxeria
Vermut de Lletres
Cassà vota
Actual
Cassà vota
Presentació del llibre
12.12.21 | 12:00 h
La Sala del Centre Recreatiu
Vermut de Lletres