Concert de música clàssica

Bärhof Ensemble- Any Beethoven 2020

Finalitzat
Diumenge 04 d'octubre | 18:00 h

Organitza: Ajuntament de Cassà

Hi col·labora: Diputació de Girona

Bärhof Ensemble
Bärhof Ensemble

Formació cambrística constituïda per un grup de joves músics professionals, entre els quals hi ha el cassanenc Lluís Casanova.

Bärhof Ensemble sorgeix d’un dia d’estiu, de la coneixença i l’amistat, dels anys de concerts i experiències musicals conjuntes, i de la il·lusió i la motivació de poder crear un projecte propi.
La il·lusió de tocar Beethoven, en el 250è aniversari del seu naixement; els fa poder crèixer com a grup treballant una obra mestra com el seu "Septimino".


Nonet (2019) per a corda i vent - Obra d'encàrrec i estrena absoluta. L'obra d'estrena va a càrrec del compositor català Jordi Cornudella, clarinetista graduat a l'ESMUC i un dels compositors amb més talent i projecció del panorama català.
El septet de Beethoven, escrit l’any 1800, va esdevenir a l’època l’obra més popular del compositor que, encara mantenint-se dins l’estil clàssic, va donar un innovador protagonisme dual tant al clarinet com al violí. Aquesta formació va ser presa com a model per a molts altres compositors, com Spohr o Hummel, i també va inspirar a Schubert la creació del seu famós Octet. El minuet, així com el tema del quart moviment, van ser freqüentment adaptats per altres músics a causa de la seva gran popularitat.

Activitats relacionades

CÀNTUT
Actual
CÀNTUT
CANÇONS DE TRADICIÓ ORAL
Del 20.11.20 al 22.11.20
Música
TRENCATS I SEGUITS
Actual
TRENCATS I SEGUITS
COBLA MONTGRINS
28.11.20 | 22:00 h
La Sala del Centre Recreatiu
Música
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR