ENTRE NOSALTRES

AINA HUIX- PRESENTACIÓ DE LLIBRE

Finalitzat
Dissabte 24 d'octubre | 12:00 h

 

  • Organitza: Ajuntament de Cassà de la Selva.
  • Col·labora: Diputació de Girona  

 

El primer dia d’institut tot són nervis davant de l’inici d’un nou curs, dels retrobaments i de les sorpreses que tothom espera trobar. Però res és tan inesperat com l’assassinat d’un delsalumnes i la presència d’una enigmàtica mossa d’esquadra perinvestigar el cas. Entre els alumnes de l’institut hi ha l’assassí, però la vida d’aquests adolescents no s’atura mentre a l’institut es desenvolupa una investigació que destaparà secrets i problemes silenciats. Realitats amagades que condicionen les relacions personals d’uns joves quelluiten per descobrir el món adult, malgrat els desenganys.

 

Aina Huix Casadevall (Santa Coloma de Farners, 2003) és una jove autora que des de petita va destacar pel seu interès perla lectura i l’escriptura. Actualment està cursant segon debatxillerat amb l’objectiu de poder continuar el seus estudisrelacionats amb l’economia i l’empresa. Sempre li ha agradat aprendre sobre diferents àmbits, sobretot els idiomes i l’estilde vida saludable. L’afany de superació personal i el treball constant l’han portat a publicar la seva primera novel·la, Entre nosaltres a Llibres del Delicte.

Entre nosaltres pertany a la col·lecció de novel·la juvenil de misterien català Delictes Juvenils, de l'editorial Llibres del Delicte.

 

 

RESERVA D'ENTRADES ANTICIPADES (GRATUÏT)

Dissabte
24
oct
Gratuït
Finalitzat

Activitats relacionades

Presentació del llibre: La noia del vestit blau
Amb la seva autora Laia Vilaseca
27.11.21 | 12:00 h
Les golfes de Can Trinxeria
Vermut de Lletres
Cassà vota
Actual
Cassà vota
Presentació del llibre
12.12.21 | 12:00 h
La Sala del Centre Recreatiu
Vermut de Lletres