La drecera-Miquel Martin Serra

PRESENTACIÓ DE LLIBRE

Gratuït
Dissabte 14 de novembre | 12:00 h

 

 

  • Organitza: Ajuntament de Cassà de la Selva 
  • Col·labora: Diputació de Girona  

 

La drecera es va publicar el 29 de juny, just a la recta final del desconfinament. Mentre es començaven a obrir algunes fronteres europees, els primers lectors s'endinsaven en la història d'un noi de l'Empordà que s'acomiada de la infantesa. Aquest protagonista –que no té nom– viu amb els seus pares, que fan de masovers al xalet d'una família benestant. Fascinat per la vida dels amos, el narrador relata les seves rutines des de la distància alhora que explica la pròpia quotidianitat, molt més senzilla i rural. "Al principi està enlluernat pel món dels rics, però aviat s'adona que la riquesa dels senyors és purament material, mentre que la seva es basa en allò intangible: els amics, la natura, la vida al poble, els pares i la literatura".

Miquel Martín i Serra és escriptor i llicenciat en Filosofia. És autor de les novel·les El riu encès, Dictadors de butxaca (premi Maspons i Safont), Cabells de Medusa i L’estratègia de la gallina (finalista del premi Ramon Llull), així com del recull d'articles literaris Proses reposades i del llibre de contes Hi ha amors que maten. També ha publicat Llegendes de mar de la Costa Brava i Llegendes de nit. Ha realitzat diversos estudis i treballs sobre literatura, especialment sobre Joan Vinyoli: és l'autor de l'estudi preliminar i les propostes didàctiques de Vent d'aram i de Les influències filosòfiques en la poesia de Vinyoli, dins el volum Joan Vinyoli i la poètica postsimbolista. Col·labora amb diversos mitjans de comunicació i imparteix tallers d’escriptura.

Dissabte
14
nov

Activitats relacionades

ENTRE NOSALTRES
AINA HUIX- PRESENTACIÓ DE LLIBRE
24.10.20 | 12:00 h
Les golfes de Can Trinxeria
Al Gironès llegim! Vermut de Lletres
LA VIGÍLIA
Actual
LA VIGÍLIA
MARC ARTIGAU I QUERALT- PRESENTACIÓ DE LLIBRE
12.12.20 | 12:00 h
Les golfes de Can Trinxeria
Al Gironès llegim! Vermut de Lletres
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR