Vine a veure els Reis d'Orient de Cassà

Cavalcada Estàtica

Finalitzat
Dimarts 05 de gener

*Cal agafar entrada per cada assistent. Es podrà agafar cita prèvia de bombolles familiars d'un màxim de 6 membres.

S'han de respectar les mesures d'higiene i seguretat

    

Finalment, la rebuda de Melcior, Gaspar i Baltasar serà estàtica i tindrà lloc a l'exterior del pavelló Polivalent, on s'ubicaran les tres carrosses reials i un petit campament.

Per accedir al recinte, cal demanar cita prèvia per bombolles familiars d'un màxim de 6 membres. Les visites s'organitzen en franges de 30 minuts en horari de matí o tarda (d'11 a 13.30 h i de 16 a 20.30 h).

 Un cop a dins, es podrà passar per davant dels Tres Reis i saludar-los des de la distància. 

Es prega puntualitat a les famílies en l'hora que se'ls hagi concedit la visita. Per facilitar l'accés a l'espai, s'habilitarà un aparcament al carrer de la Selva, des d'on s'accedirà a la recepció reial que tindrà entrada al carrer del Gironès. Les persones amb mobilitat reduïda tindran preferència d'accés.

No es permetrà l'accés a l'activitat sense tenir hora assignada prèviament. Tampoc es permet la barreja de diferents grups bombolla.

Aquest any, i per complir amb totes les mesures, no es repartiran ni llençaran caramels.

Paral·lelament, s'emetrà un programa en directe per internet ple de contingut reial i amb connexions en directe amb el campament. Es podrà seguir a www.cassa.cat/cavalcadadirecte

Dimarts
05
gen