Fil

Madame Gaüc

Suspès
DURADA:  45 minuts
Diumenge 11 d'abril | 19:00 h

Espectacle relacionat amb el Dia Internacional de la Dansa

  • Organitza: Ajuntament de Cassà de la Selva 
  • Col·labora: PROGRAMA.CAT

Fil és una creació que explora les relacions humanes a partir d’un llenguatge universal: el físic. Dos personatges s’embarquen en un joc de tensions entre la realitat i la ficció, la raó i l’emoció, per projectar un imaginaria amb el qual capten la complicitat del públic.

Un espectacle poètic, reflexiu i proper, enquè els equilibris sempre hi són presents. Fil és el primer espectacle de llarga durada de la companyia Madame Gaüc, una creació de circ contemporani que combinaelements del teatre i les arts del moviment.

"Un circ delicat però contundent, senzill però arriscat, universal però propi. Volem que el nostre color tenyeixi l’imaginari de cada una de les persones que ens acompanyen i impregnar així més enllà de l’escena. Gràcies a tots i totes per la inspiració."— Madame Gaüc

 

MADAME GAÜC

Companyia formada per Mon Mató i Maria Palma l’any 2015 que neix com a conseqüència de les ganes de fer coses junts i investigar en el món dels portés acrobàtics i la bàscula. Un dels objectius principals com a artistes de circ és investigar per a trobar un llenguatge propi. La nostre manera d'entendre el moviment i l'escena ens porta a explorar les nostres característiques personals i particulars, que són les que ens permetran afinar i aportar un imaginari a l'espectador.

 

 

 

Activitats relacionades