Concert de boleros "Esto si se llama querer"

Presentació de la 50a publicació del segell Underpool

Comprar
Gratuït
Divendres 23 d'abril | 20:00 h

Els Boleros són els autènitcs protagonistes d’aquest concert de Sant Jordi. Aquestes cançons tenen el do de transportar-nos a un imaginari col·lectiu, d’escolar-se dins les nostres orelles per remoure’ns la memòria i recordar-nos quines han estat les nostres vivències.  

Els boleros, les seves melodies, els seus versos, els seus arrajaments, han esdevingut la banda sonora perfecta per molts dels nostres records.

Esto sí se llama querer és un projecte en forma disc, un gran bolero col·lectiu per celebrar la 50a publicació  del segell UnderPool.

En aquest concert alguns dels músics habituals del segell, figures destacades de l’escena jazzística de casa nostra, interpretaran  els  boleros que formen part d’aquest disc, la banda sonora perfecte per una de les diades de Sant Jordi més especials dels darrers anys.

UnderPool és un segell independent que amb  l’epicentre a la ciutat de Barcelona    els darrers anys ha publicat algunes de les referències més destacades del jazz contemporani i les músiques improvisades.

 

Veus: Carme Canela, Laia Cagigal, Mayte Alguacil, Miquel Casals

Trompeta: Victor Carrascosa

Saxo: Miguel Villar

Flauta: Sergi Felipe

Guitarra: Jaume Llombart

Piano: Roger Mas

Contrabaix Martin Leiton

Bateria : Oriol Roca

 

Divendres
23
abr

Activitats relacionades