Jazzà - Dani Pérez. Contrafacts quartet

1r Cicle de Xerrades i Concerts de Jazz i Músiques Improvisades

Finalitzat
Diumenge 17 d'octubre | 19:00 h

Hi col·labora: 

Underpool 
Diputació de Girona

Dani Pérez presenta Contrafacts Quartet

Dani Pérez és un dels grans guitarristes de l’escena actual, referent indiscutible a casa nostra, presentarà al Jazzà el seu darrer projecte Contrafacts Quartet.

Aquest projecte té com a punt de partida alguns dels standars més coneguts del Songbook americà  als qui Dani Pérez reinterpreta sense complexos, com si d’un joc de paraules és tractes, els reescriu, els descontextualitza  per crear així el seu nou repertori. 

Al seu trio habitual al costat del contrabaixista David Mengual i el bateria David Xirgu, Dani Pérez compta amb la col·laboració de l’excepcional trompetista Benet Palet que tanca l’alineació d’aquest quartet que no ens deixarà indiferents.

 Dani Pérez - composicions i guitarra

David Mengual - contrabaix

David Xirgu - bateria

Benet Palet - trompeta

Jazzà és el cicle de jazz que acolliran les Golfes de Can Trinxeries. Convertides en un autèntic club de jazz seran l’escenari perfecte per gaudir d’algunes de les propostes més destacades de l’escena actual del jazz i músiques improvisades de casa nostra.

Aquests concerts de petit format tindran com a pròleg una xerrada amb cada un dels artistes que ens visitaran, una oportunitat única d’acostar-nos a ells i conèixer de primera mà els seus projectes i experiències.

Jazzà vol ser un punt de trobada a Cassà de la Selva per descobrir algunes de les noves propostes jazzístiques del país i gaudir plegats de la música en estat pur.

 

 

 

Diumenge
17
oct
Des de
5 €
Finalitzat

Activitats relacionades

CÀNTUT
Actual
CÀNTUT
CANÇONS DE TRADICIÓ ORAL
Del 19.11.21 al 21.11.21
Música
Jazzà - Jordi Mestres Volatile Trio #1
1r Cicle de Xerrades i Concerts de Jazz i Músiques Improvisades
28.11.21 | 19:00 h
Les golfes de Can Trinxeria
Música
Jazzà - Christmas Songs
Amb Laia Cagigal, Estefania Chamorro, Joan Motera i Joel Moreno
19.12.21 | 19:00 h
Les golfes de Can Trinxeria
Música