Jazzà - Jordi Mestres Volatile Trio #1

1r Cicle de Xerrades i Concerts de Jazz i Músiques Improvisades

Comprar
5 €
Diumenge 28 de novembre | 19:00 h

Hi col·labora: 

Underpool 
Diputació de Girona

 

Jordi Mestres VOLATILE TRIO #1

El contrabaixista Jordi Mestres arriba a les golfes de Can Trinxeries  per presentar el seu darrer disc Jordi Mestres Volatile trio #1 al costat del saxofonista Miguel “Pintxo” Villar i el bateria Pep Mula.

Volatile Trio és el seu projecte més personal, on interpreta un repertori de peces originals, punt de partida per desenvolupar una música delicada i viceral alhora. Un diàleg entre tres músics que ens evocaran a diferents paissatges, reflexe de diferents estats vitals que Mestres vol compartir amb nosaltres a través de la seva música.

Jordi Mestres - Contrabaix i composicions

Miguel “Pintxo” Villar - Saxo Tenor

Pep Mula - Bateria

1r Cicle de Xerrades i Concerts de Jazz i Músiques Improvisades

Jazzà és el cicle de jazz que acolliran les Golfes de Can Trinxeries. Convertides en un autèntic club de jazz seran l’escenari perfecte per gaudir d’algunes de les propostes més destacades de l’escena actual del jazz i músiques improvisades de casa nostra.

Aquests concerts de petit format tindran com a pròleg una xerrada amb cada un dels artistes que ens visitaran, una oportunitat única d’acostar-nos a ells i conèixer de primera mà els seus projectes i experiències.

Jazzà vol ser un punt de trobada a Cassà de la Selva per descobrir algunes de les noves propostes jazzístiques del país i gaudir plegats de la música en estat pur.

 

 

Diumenge
28
nov

Activitats relacionades

CÀNTUT
Actual
CÀNTUT
CANÇONS DE TRADICIÓ ORAL
Del 19.11.21 al 21.11.21
Música
Jazzà - Christmas Songs
Amb Laia Cagigal, Estefania Chamorro, Joan Motera i Joel Moreno
19.12.21 | 19:00 h
Les golfes de Can Trinxeria
Música