Jazzà - Christmas Songs

Amb Laia Cagigal, Estefania Chamorro, Joan Motera i Joel Moreno

Comprar
5 €
Diumenge 19 de desembre | 19:00 h

Hi col·labora: 

Underpool 
Diputació de Girona

Al llarg de l’història del jazz moltes de les seves figures més destacades han fet populars algunes de les nadales que forment part del nostre imaginari. Louis Armstrong, Ella Fitzgerald o Frank Sinatra entre d’altres van popularitzar un repertori nadalenc a ritme de jazz que encara avui és vigent.

En aquesta primera edició del Jazzà hem proposat alguns dels músics més propers al nostre cicle, que formen part de l’escena jazzística del país, que preparin un concert inspirat en aquest repertori nadalenc.

En aquest concert podrem escoltar una revisió d’algunes de les Christmas Songs més conegudes reinterpretades per un quartet de luxe que deixarà la seva petjada en aquest concert del mes de desembre.

Laia Cagigal - veu

Estafania Chamorro - bateria

Joan Motera - Contrabaix

Joel Moreno - Guitarra

 

1r Cicle de Xerrades i Concerts de Jazz i Músiques Improvisades

Jazzà és el cicle de jazz que acolliran les Golfes de Can Trinxeries. Convertides en un autèntic club de jazz seran l’escenari perfecte per gaudir d’algunes de les propostes més destacades de l’escena actual del jazz i músiques improvisades de casa nostra.

Aquests concerts de petit format tindran com a pròleg una xerrada amb cada un dels artistes que ens visitaran, una oportunitat única d’acostar-nos a ells i conèixer de primera mà els seus projectes i experiències.

Jazzà vol ser un punt de trobada a Cassà de la Selva per descobrir algunes de les noves propostes jazzístiques del país i gaudir plegats de la música en estat pur.

 

Diumenge
19
des

Activitats relacionades

CÀNTUT
Actual
CÀNTUT
CANÇONS DE TRADICIÓ ORAL
Del 19.11.21 al 21.11.21
Música
Jazzà - Jordi Mestres Volatile Trio #1
1r Cicle de Xerrades i Concerts de Jazz i Músiques Improvisades
28.11.21 | 19:00 h
Les golfes de Can Trinxeria
Música