Taller de Bioconstrucció a Can Vilallonga

ART & GAVARRES- Festival Internacional de Land Art

Finalitzat
Dissabte 09 d'octubre | 10:00 h

Per visitar l'obra vegeu la seguent ubicació.

 

Inscripcions a :  parlem@crearquitectura.cat

 

Arrebossarem amb argila l'exterior de la Intervenció que Clara Riera ha proposat en el marc del festival ART I GAVARRES. CREAarquitectura i Terram, organitzen aquest taller per tal d'apropar una forma de construir més conscient amb el nostre entorn i que ens prepara per un futur més sostenible. 

 

Inscripcions: parlem@crearquitectura.cat

 

 

Art & Gavarres és un festival que parteix de la idea que l’art pot ser una eina que ens ajudi a reflexionar i a canviar la nostra mirada sobre el paisatge. Relacionem art i natura per donar a conèixer aquest espai natural protegit i posar-lo en valor.

A Cassà de la Selva, l'artista participant a la 4ta edició del Festival internacional d’art i paisatge a les Gavarres 2021 és la Clara Riera

A partir del dissabte dia 4, us convidem a visitar i a descobrir la  intervenció artística efímera de Can Vilallonga, tot endinsant-vos a les Gavarres.
L'obra serà visitable fins que la mateixa natura, amb el pas del temps, l'esborri.

Edició 2021: Sense anar gaire lluny

Un any de pandèmia i el successius confinaments viscuts -domiciliaris, municipals, comarcals- ens han fet redescobrir el nostre entorn més proper.

De cop, ens hem adonat que hi ha plantes i animals ben a prop nostre que hem observat des de les finestres, els balcons i les terrasses de casa. I hem trobat a faltar els paisatges que ens acompanyen dia a dia en els nostres desplaçaments vitals de feina o de lleure. Ens ha semblat que la natura tornava a conquerir espais, tot i que en realitat en molts casos simplement el que hem tingut és més temps per mirar-la.

Paradoxalment, quan hem pogut sortir de casa, l'espai exterior s'ha convertit en el refugi, espaiós i ventilat, on sentir-nos segurs. Sense d'altres opcions de gaudi, i sense poder anar lluny, el medi natural més immediat s'ha omplert amb tots nosaltres, convertit en un espai valuós i apreciat. Aquesta sobrefreqüentació sobtada ha comportat impactes com la pèrdua de tranquil·litat, la fressa, l'erosió dels corriols o l'abandonament de deixalles.

Que les coses properes que tenim al costat de casa també poden ser belles i que ens costa aprendre a fruir-ne sense malmetre-les és el fil de reflexió que hem proposat als artistes d'enguany per a les seves accions artístiques.

Ubicació obra Cassà de la Selva (Can Vilallonga) 

Més informació i intervencions a la resta de poblacions

 

Dissabte
09
oct
Inscripcions: parlem@crearquitectura.cat
Gratuït
Finalitzat

Activitats relacionades

ART & GAVARRES
Actual
ART & GAVARRES
Festival Internacional de Land Art
Del 04.09.21 al 15.12.21
Can Vilallonga
Art Exposicions
Exposició Cassà United
Actual
Exposició Cassà United
Fotografies de Josep Vilallonga
Del 18.09.21 al 29.10.21
Can Trinxeria
Exposicions
TALLER DE JOIERIA AMF FIL D'ALUMINI
Per a infants a partir de 5 anys (amb un acompanyant)
14.11.21 | 11:00 h
Art
TALLER DE KOKEDAMA
A partir de 5 anys
12.12.21 | 11:00 h
Art