Presentació del llibre: La noia del vestit blau

Amb la seva autora Laia Vilaseca

Finalitzat
dissabte, 27 de novembre | 12:00 h
Compartir

Una novel·la de misteri ambientada al Pirineu que ja ha captivat milers de lectors.

Laia Vilaseca (Barcelona, 1981) té formació periodística i ha realitzat diversos cursos de guió i escriptura creativa a la universitat d’UCLA, als Estats Units. Va ser en un d’aquells cursos on va sorgir la seva primera novel·la, El caso Durroway, autopublicada a Amazon. El 2017 va autopublicar la seva segona novel·la, La noia del vestit blau, que es va convertir en un èxit de vendes a la plataforma.

Vilaseca sempre ha estat una apassionada del misteri i de la novel·la negra. Admira escriptors molt diferents, com a ara Dashiell Hammet o Raymond Chandler, pel seu estil concís, irònic i directe, però també autores com la britànica P.D.James, d’estil molt més clàssic o Sue Grafton, que, amb un to més proper i intimista, la va influencia l’hora d’escriure La noia del vestit blau.

 

La novel·la narra com la Martina acaba d'arribar a Treviu, un poblet de muntanya on ha estiuejat tota la vida. Necessita fugir de Barcelona i allà, envoltada de records d'infantesa, s'hi sent segura. Pero tan bon punt s'hi instal·la, s'assabenta que han profanat tres tombes al cementiri vell, una de les quals pertany a una noia d'identitat desconeguda que va morir fa mes de trenta anys al pont del Malpàs i que tothom recorda com "la noia del vestit blau". Tot indica que es va sucidar, pero la seva mort sempre ha estat un misteri.

Quan la Martina decideix investigar que li va passar a la noia, posa en marxa, sense saber-ho, una serie d'esdeveniments que l'endinsaran en una perillosa aventura, i s'haurà d'enfrontar a algú disposat a fer tot el que calgui per evitar que els secrets del passat surtin a la llum.

Una novel·la rural noir completament absorbent, que submergeix el lector en la vida d'aquest petit poble ple de gent entranyable, però també de secrets i de perills.

 

Dissabte
27
nov
Gratuït
Finalitzat