Jazzà- Sergi Felipe Trio

Cicle de Xerrades i Concerts de Jazz i Músiques Improvisades

Finalitzat
Diumenge 20 de febrer | 19:00 h

Hi col·labora: 

Underpool 
Diputació de Girona

Saxo

Sergi Felipe

Contrabaix

Massa Kamaguchi

Bateria

David Xirgu

 

Sergi Felipe lidera aquest trio que neix a proposta del Basement Jazz Fest 2018 i amb la complici­tat de David Xirgu i Massa Ka­maguchi, una de les bases més destacades de l’escena actual.

Després de la bona experiència, tots tres han seguit compar­tint escenari a sales i clubs de Catalunya, així com festivals internacionals a Barcelona i Berlin. El trio navega entre les cançons pròpies i la reinter­pretació d’estàndards, deixant espai per la improvisació lliure. Connexió i interplay són dues paraules que defineixen aquest formidable trio.

 

 

Jazzà va ser la nova pro­posta de Cassà Cultu­ra del darrer trimestre de l’any passat. Jazzà és mú­sica en viu a Les Golfes de can Trinxeria, espai que s’ha con­vertit en un autèntic club de jazz per gaudir d’algunes de les pro­postes més destacades de l’esce­na jazzística actual i músiques improvisades de casa nostra.

Cada concert té un pròleg amb una xerrada on els artistes ens donen a conèixer de primera mà els seus projectes i experiències.

Jazzà vol ser un punt de trobada a Cassà de la Selva per descobrir algunes de les noves propostes jazzístiques del país i gaudir ple­gats de la música en estat pur i en directe

 

Diumenge
20
feb
Des de
5 €
Finalitzat