Jazzà- UnderPool 5.2

Cicle de Xerrades i Concerts de Jazz i Músiques Improvisades

Finalitzat
DURADA:  60 minuts
Diumenge 03 d'abril | 19:00 h

Hi col·labora: 

Underpool 
Diputació de Girona

Saxo

Gorka Benítez

Piano

Roger Mas

Contrabaix

Martín Leiton

 

Bateria

Ramón Prats

UnderPool 5.2 és la se­gona entrega d’aquest quartet format sota el paraigua del segell Un­dePool. Quatre tòtems de l’esce­na jazzística nacional que junts mostren una gran qualitat a l’ho­ra d’interpretar la seva música que sense renúncies emociona i commou als que l’escolten.

Després de la bona rebuda del seu primer disc i d’una llarga gira de concerts, el grup va de­cidir tornar a l’estudi per enre­gistrar el material que forma part d’aquest segon volum. L’ob­jectiu era deixar constància de l’evolució que ha tingut aquest projecte format per quatre ele­ments en equilibri, capaços de desenvolupar un llenguatge i un so singulars, que defineixen una personalitat musical in­confusible, demostrant-nos que els llenguatges contemporanis també tenen un lloc important en el nostre panorama musical.

 

Jazzà va ser la nova pro­posta de Cassà Cultu­ra del darrer trimestre de l’any passat. Jazzà és mú­sica en viu a Les Golfes de can Trinxeria, espai que s’ha con­vertit en un autèntic club de jazz per gaudir d’algunes de les pro­postes més destacades de l’esce­na jazzística actual i músiques improvisades de casa nostra.

Cada concert té un pròleg amb una xerrada on els artistes ens donen a conèixer de primera mà els seus projectes i experiències.

Jazzà vol ser un punt de trobada a Cassà de la Selva per descobrir algunes de les noves propostes jazzístiques del país i gaudir ple­gats de la música en estat pur i en directe

 

PODEU ESCOLTAR EL PROGRAMA ASSAIG GENERAL DE CATALUNYA RÀDIO DEDICAT AL JAZZÀ AQUÍ

Diumenge
03
abr
Des de
5 €
Finalitzat