LA MACCA (DISSABTE 12 DE FEBRER)

Mostra d'Animació i Curtmetratges de Cassà de la Selva

Finalitzat
Dissabte 12 de febrer

Organitza: Cineclub Vuitimig

Col·labora: Ajuntament de Cassà de la Selva

 

La MACCA [Mostra d´Animació i Curtmetratges de Cassà] és organitzada pel Cineclub Vuitimig des de l´any 2000. La seva programació es basa en els curtmetratges, ja siguin videoclips o pel·lícules infantils, difícils de trobar en els circuits comercials.

 

PROGRAMACIÓ DE DISSABTE 12 DE FEBRER

Inici del Correcurts a les 9 h 

Cassà es torna a omplir de ro­datges amb el concurs de curt­metratges ràpids Correcurts: 24 hores per rodar i entregar un correcurt que ha d’incloure un objecte que donarem a conèixer a l’inici del concurs. Aquest any, després de les edicions condicio­nades per la pandèmia, tornem a l’essència que obliga a rodar els exteriors al poble. Els menors de 16 anys, que competeixen al Co­rrecurts Jr., podran començar a rodar els seus treballs el diven­dres per tal de disposar de més temps. Llums, càmera, acció!

 

Xerrada: Els universos de l'Albert Monteys a les 11 h a Can Trinxeria

Els universos de l’Albert Mon­teys és una exposició produïda per Ficomic per al Museu Na­cional d’Art de Catalunya (MNAC) que revisa les obres d’aquest autor, ambientades en els gèneres de la fantasia i la ciència-ficció. Treballs com Car­litos Fax, ¡Universo! (finalista als prestigiosos premis Eisner i mi­llor obra d’autor espanyol al Saló del Còmic de Barcelona 2019), Solid State i la recent i aclamada adaptació de Matadero Cinco de Kurt Vonnegut. I, evidentment, Calavera Lunar, el personatge que protagonitza la imatge grà­fica d’aquesta MACCA 2022 i que acaba de tornar a les llibreries amb una edició especial en ca­talà a càrrec de l’editorial Mai Més, que també presentarem. L’exposició il·lustra aquest reco­rregut de Monteys pel gènere amb peces originals i objectes (ninos, llibres, còmics) de cièn­cia-ficció que han influït en l’autor, i també afegeix una sèrie de dibuixos especials per a aquesta mostra que aporten el personal punt de vista de Mon­teys sobre les seves obres.

 

 

El meu 1r festival

A les 16.30 i a 18 h a la Sala del Centre Recreatiu - (Activitat Edunauta)

Imprescindible per a iniciar els més petits en el món de l’ani­mació i descobrir un cinema sin­gular, inèdit i d’arreu del món. Com cada any, el nostre vell amic Sr. Claqueta ens presentarà dues sessions amb una selecció de curtmetratges per a majors de 2 i 7 anys, respectivament. Participa i decideix amb el teu vot el premi del públic al millor curtmetratge!

Dissabte
12
feb
 
 
Finalitzat

Activitats relacionades

Cinema a la Fresca - La princesa Mononoke
10.08.22 | 22:00 h
Parc de l'Estació
Cinema