LA MACCA (DISSABTE 12 DE FEBRER)

Mostra d'Animació i Curtmetratges de Cassà de la Selva

Dissabte 12 de febrer

Organitza: Cineclub Vuitimig

Col·labora: Ajuntament de Cassà de la Selva

 

La MACCA [Mostra d´Animació i Curtmetratges de Cassà] és organitzada pel Cineclub Vuitimig des de l´any 2000. La seva programació es basa en els curtmetratges, ja siguin videoclips o pel·lícules infantils, difícils de trobar en els circuits comercials.

 

PROGRAMACIÓ DE DISSABTE 12 DE FEBRER

Inici del Correcurts a les 9 h 

Cassà es torna a omplir de ro­datges amb el concurs de curt­metratges ràpids Correcurts: 24 hores per rodar i entregar un correcurt que ha d’incloure un objecte que donarem a conèixer a l’inici del concurs. Aquest any, després de les edicions condicio­nades per la pandèmia, tornem a l’essència que obliga a rodar els exteriors al poble. Els menors de 16 anys, que competeixen al Co­rrecurts Jr., podran començar a rodar els seus treballs el diven­dres per tal de disposar de més temps. Llums, càmera, acció!

 

Xerrada: Els universos de l'Albert Monteys a les 11 h a Can Trinxeria

Els universos de l’Albert Mon­teys és una exposició produïda per Ficomic per al Museu Na­cional d’Art de Catalunya (MNAC) que revisa les obres d’aquest autor, ambientades en els gèneres de la fantasia i la ciència-ficció. Treballs com Car­litos Fax, ¡Universo! (finalista als prestigiosos premis Eisner i mi­llor obra d’autor espanyol al Saló del Còmic de Barcelona 2019), Solid State i la recent i aclamada adaptació de Matadero Cinco de Kurt Vonnegut. I, evidentment, Calavera Lunar, el personatge que protagonitza la imatge grà­fica d’aquesta MACCA 2022 i que acaba de tornar a les llibreries amb una edició especial en ca­talà a càrrec de l’editorial Mai Més, que també presentarem. L’exposició il·lustra aquest reco­rregut de Monteys pel gènere amb peces originals i objectes (ninos, llibres, còmics) de cièn­cia-ficció que han influït en l’autor, i també afegeix una sèrie de dibuixos especials per a aquesta mostra que aporten el personal punt de vista de Mon­teys sobre les seves obres.

 

El meu 1r festival a les 16.30 i a 18 h a la Sala del Centre Recreatiu  

(Activitat Edunauta)

Imprescindible per a iniciar els més petits en el món de l’ani­mació i descobrir un cinema sin­gular, inèdit i d’arreu del món. Com cada any, el nostre vell amic Sr. Claqueta ens presentarà dues sessions amb una selecció de curtmetratges per a majors de 2 i 7 anys, respectivament. Participa i decideix amb el teu vot el premi del públic al millor curtmetratge!

 

Dissabte
12
feb
 
 

Activitats relacionades

Silvana
Documental
21.01.22 | 20:00 h
La Sala del Centre Recreatiu
DIVER(SOS) Cinema
Pan de limón con semillas de amapola, de Benito Zambrano
CICLE GAUDÍ 2022
23.01.22 | 18:00 h
La Sala del Centre Recreatiu
Cicle Gaudí Cinema
LA MACCA (DIVENDRES 11 DE FEBRER)
Mostra d'Animació i Curtmetratges de Cassà de la Selva
11.02.22 | 20:00 h
La Sala del Centre Recreatiu
Macca Cinema
LA MACCA (DIUMENGE 13 DE FEBRER)
Mostra d'Animació i Curtmetratges de Cassà de la Selva
13.02.22
Macca Cinema
Las leyes de la frontera, de Daniel Monzón
CICLE GAUDÍ 2022
27.02.22 | 18:00 h
La Sala del Centre Recreatiu
Cicle Gaudí Cinema
El cau
Una pel·lícula de Pere Solés
04.03.22 | 20:00 h
La Sala del Centre Recreatiu
Cinema