LA MACCA (DIUMENGE 13 DE FEBRER)

Mostra d'Animació i Curtmetratges de Cassà de la Selva

Finalitzat
Diumenge 13 de febrer

Organitza: Cineclub Vuitimig

 

Col·labora: Ajuntament de Cassà de la Selva

La MACCA [Mostra d´Animació i Curtmetratges de Cassà] és organitzada pel Cineclub Vuitimig des de l´any 2000. La seva programació es basa en els curtmetratges, ja siguin videoclips o pel·lícules infantils, difícils de trobar en els circuits comercials.

 

PROGRAMACIÓ DE DIUMENGE 13 DE FEBRER 

 

Taller d’animació amb plastilina a les 10.30 h a Can Trinxeria (Activitat Edunauta)

El taller més veterà de la MACCA i l’ocasió per deixar anar la ima­ginació en historietes animades amb plastilina. A través de la tèc­nica tradicional de l’stop-motion, i amb el suport d’experts en ani­mació, podràs modelar i donar vida als teus propis personatges.

 

Correcurts a les 17.30 h (Jr) – 19h a la Sala del Centre Recreatiu

El tòpic acostuma a relacionar els 18 anys amb la majoria d’edat. Però el Correcurts ja fa temps que es va consolidar com l’activitat bandera de la MACCA i en una cita per a creadors i creadores audiovisuals d’arreu de Catalunya. En la seva divui­tena edició, i després de sobre­viure fins i tot a una pandèmia, el Correcurts torna amb tota l’energia, acompanyat de nou del concurs per a menors de 16 anys, el retorn de la cerimònia d’entrega presencial a la Sala Centre Recreatiu i mantenint l’emissió en streaming per po­der-la seguir des de casa.

 

Premi Domènech Torrent i Gelmà a les 18.30 h a la Sala del Centre Recreatiu

L’homenatge anual al desaparegut membre fundador del Cineclub 8 i mig tornarà a reconèixer la tasca de persones i entitats que treba­llen per mantenir el cinema als pobles. En aquesta ocasió, sens dubte amb un dels reconeixe­ments més emotius que hem tingut l’ocasió de concedir.

Diumenge
13
feb
 
 
Finalitzat

Activitats relacionades

Cinema a la Fresca - La princesa Mononoke
10.08.22 | 22:00 h
Parc de l'Estació
Cinema