Rumb a la Rumba

Tutti Veus

Finalitzat
DURADA:  80
Dissabte 09 d'abril | 21:00 h

Organitza: Tutti Veus

Venda anticipada al Centre Cultural Sala Galà

Estrena de l'espectacle

Després de Taverna de Cançons i Disco Fever, Tutti Veus es dirigeix Rumb a la Rumba. Un espectacle dinàmic, animat i divertit, pensat per fer gaudir a gent de tots els públics.

Un passeig per la rumba catalana, des dels seus inicis amb temes de Gato Pérez o Peret, rumbes més actuals de Dusminguet i d’altres artistes com Txarango o Joan Manuel Serrat amb versions que segur que reconeixereu. Cançons amb arrenjaments per a 4 veus amb l’essència de la rumba en cada corda.

Ritmes mediterranis nascuts a la comunicat gitana de Barcelona que faran que el públic no pugui evitar moure’s, cantar i ballar des del primer minut de l’espectacle.

Tutti Veus, sota la direcció mu­sical d’Anna Pérez, estarà acom­panyat de músics de renom com Fonso Castillo (Gazpacho, Mónica Naranjo), Xarli Salas (Burman Flash, Juanxo Skalari & la Rude Band) i Marc Marquès (Umpah Pah, Free Gees). La di­recció artística ha anat a càrrec de Lu Arroyo (Cirque du soleil, Ma­yumana, Calvari Rumba, Banda del Surdo, Orquestra Firluche).

Un conjunt de veus, músics, ta­lent i rumba que no us podeu perdre. Tutti Veus us tornarà a sorprendre!

 

Organitza: Tutti Veus

Venda anticipada al Centre Cultural Sala Galà

Dissabte
09
abr
Venda anticipada al Centre Cultural Sala Galà
Des de
8 €
Finalitzat