OFF

Presentació de llibre

Off, obra guanyadora del 16è Premi de Litera­tura Infantil Atrapallibres categoria 10 anys.

Us presentem una expe­riència lectora a través del títol OFF, de Xavier Salomó. Una experièn­cia audiovisual que submergeix els joves lectors i lectores en l’uni­vers de l’àlbum il·lustrat OFF, un àlbum sense paraules sobre els riscos de l’energia nuclear.

A través d’una sèrie d’imatges, l’àlbum narra com una nena aconsegueix tornar la vida a un paisatge erm i monòton, fruit dels efectes de l’energia nuclear.

Lectors/es a partir de 9 anys

Aquest projecte emana de l’expe-riència subjectiva de l’autor, de com va viure la tragèdia de Txer-nòbil quan tenia deu anys i com la va recordar vint-i-cinc anys més tard, després del desastre de Fukushima. Un llibre que destaca per la qua-litat estètica de les il·lustracions, amb influències del còmic i del cinema. Una història molt per-sonal que dona peu a moltes lec-tures i permet reflexionar sobre el potencial dels humans per canviar el món que ens envolta. Amb aquesta activitat, els infants podran viure una experiència única on experimentaran com mai la narració de la historia, i obrirà pas a una conversa-debat al voltant de l’energia nuclear.

 

Consulta tot el Catàleg Edunauta

Dissabte
21
mai
Lectors/es a partir de 9 anys
Gratuït