PARLEM DE SEXE A CASA (Elena Crespi)

Jornades d'Educació i Família

Finalitzat
DURADA:  120 min aproximadament
diumenge, 16 d’octubre | 11:00 h

 

Per a més informació podeu contactar amb l’àrea d’Educació de l’Ajuntament: educacio@cassa.cat / 972 46 00 05

Compartir

A càrrec d'Elena Crespi, psicòloga, sexòloga i terapeuta de parella

Dirigit a pares i mares amb fills/es de totes les edats.

Xerrada acompanyada d’un taller paral·lel per als infants de 5 a 10 anys.

A la xerrada no hi poden assistir els menors d'edat. 

Davant els riscos i els desafiaments d’un present cada cop més complex, l’educació sexual de les noves generacions és una preocupació compartida tant pels pares com pels fills. Amb aquesta sessió volem oferir eines per abordar aquests temes a casa o entre iguals, amb la vista posada a trencar els estereotips i aconseguir una vida sexual i afectiva sana.

Taller simultani i opcional per infants de 5 a 10 anys sense acompanyament dels pares i mares. (Plaçes limitades i reserva prèvia) 

 

 

Us presentem la segona edició de les Jornades d’Educació i Família a Cassà de la Selva. Es tracta d’una sèrie de xerrades i tallers formatius on es treballaran aspectes diversos relacionats amb l’educació des de la primera infància fins a l’adolescència (o més...). Aquestes jornades s’adrecen especialment a famílies, però són extensibles a tota la comunitat educativa.

Volem destacar que algunes de les sessions vindran acompanyades d’un taller paral·lel perquè els infants hi puguin assistir mentre els pares i mares participen de l’activitat.

Diumenge
16
oct
Gratuït
Finalitzat