Jazzà- Oriol Roca Trio & Lyn Cassiers

Concert de jazz

Finalitzat
DURADA:  60 minuts
diumenge, 19 de febrer | 19:00 h

Hi col·labora: 

Underpool 
Diputació de Girona

 

Compartir

Cicle de Xerrades i Concerts de Jazz i Músiques Improvisades

Oriol Roca - bateria i composicions
Giovanni di Domenico - piano
Manolo Cabras - contrabaix
Lynn Cassiers - veu i electrònica

El bateria i compositor Oriol Roca torna als escenaris amb el seu trio i al costat de la cantant i soundscaper Lynn Cassiers per presentar Live at Jazz Cava, un disc enregistrat en directe en la darrera edició del Festival de Jazz de Vic i que ha estat publicat aquest mes de febrer.

Aquest trio de llarga trajectòria, habituals dels escenaris europeus, el completen el pianista Giovanni di Domenico i el contrabaixista Manolo Cabras amb els que Roca ha desenvolupat un llenguatge propi al qual en aquesta ocasió s’hi afegeix el particular univers musical de Lynn Cassiers una de les cantants més innovadores de l’escena europea actual.Una ocasió única per escoltar un dels projectes més destacats del jazz contemporani europeu d’aquest 2023 que ha estat impulsat gràcies a l’aliança del segell barceloní UnderPool, que aquest any celebra el seu 10è aniversari, i del Festival de Jazz de Vic.

 

 

Jazzà va ser la nova pro­posta de Cassà Cultu­ra de l’any passat. Jazzà és mú­sica en viu per gaudir d’algunes de les pro­postes més destacades de l’esce­na jazzística actual i músiques improvisades de casa nostra.

Cada concert té un pròleg amb una xerrada on els artistes ens donen a conèixer de primera mà els seus projectes i experiències. Jazzà vol ser un punt de trobada a Cassà de la Selva per descobrir algunes de les noves propostes jazzístiques del país i gaudir ple­gats de la música en estat pur i en directe. PODEU ESCOLTAR EL PROGRAMA ASSAIG GENERAL DE CATALUNYA RÀDIO DEDICAT AL JAZZÀ AQUÍ

Diumenge
19
feb
Des de
5 €
Finalitzat