Jazzà- Ester Quevedo Quintet

Cicle de Xerrades i Concerts de Jazz i Músiques Improvisades

Finalitzat
DURADA:  60 minuts
diumenge, 16 d’abril | 19:00 h

Hi col·labora: 

Underpool 
Diputació de Girona

 

Compartir

Piano, composition

Ester Quevedo

Trumpet

Oscar Latorre

Trombone

Vicent Pérez

Bass

Pau Sala

Drums

Roger Gutiérrez

La jove pianista i compo-sitora Ester Quevedo pre-senta Trabalenguas, elseu debut discogràfic coma líder, enregistrat en di-recte al teatre de l’Aurorael juny de 2019 dins de laprogramació de l’Estivalde Jazz d’Igualada.

Part activa de l’escena ja-zzística a Barcelona Ester Quevedo, s’ha envoltat d’un grup de músics amb qui comparteix afinitats musicals i on destaquen l’interplay i el bon gust per fer realitat el seu projecte.

Les seves composicions parteixen d’intervals, jocs rítmics i harmonies que recullen les seves vivències i troben l’homogeneïtat en un grup on destaquen la sonoritat de la trompeta d’Òscar Latorre, el trombó de Vicent Pérez i la contun-dència d’una base rítmica sòlida formada per Pau Sala i Roger Gutiérrez.

 

 

Jazzà va ser la nova pro­posta de Cassà Cultu­ra de l’any passat. Jazzà és mú­sica en viu per gaudir d’algunes de les pro­postes més destacades de l’esce­na jazzística actual i músiques improvisades de casa nostra.

Cada concert té un pròleg amb una xerrada on els artistes ens donen a conèixer de primera mà els seus projectes i experiències.

Jazzà vol ser un punt de trobada a Cassà de la Selva per descobrir algunes de les noves propostes jazzístiques del país i gaudir ple­gats de la música en estat pur i en directe.

PODEU ESCOLTAR EL PROGRAMA ASSAIG GENERAL DE CATALUNYA RÀDIO DEDICAT AL JAZZÀ AQUÍ

 

Diumenge
16
abr
Des de
5 €
Finalitzat