Festa literària

Entrega 57 Premis Literaris de Cassà

Finalitzat
dissabte, 22 d’abril | 17:30 h
Compartir

L’Ajuntament de Cassà de la Selva torna a convocar, un any més, els Premis Literaris de Cassà, un dels guardons més veterans del país.

 

Els Premis Literaris de Cassà són dels més antics de les comarques gironines. El seu origen es remunta a la primera Setmana Cultural de 1967, en la qual la Colla Excursionista organitzava conferències, xerrades, fòrums, presentacions de llibres, sardanes, discs..., tal com recull la primera circular que l’entitat va enviar per convocar els seus socis a participar-hi. En aquest moment van presentar-se les bases del primer concurs literari i d’assaig de Cassà de la Selva, una iniciativa que va créixer en un ambient de cerca de llibertat política i amb la voluntat de potenciar la cultura popular catalana. Des de fa quatre anys, l’Ajuntament de Cassà de la Selva passa a ser l’organitzador dels Premis, amb el suport de La Colla i de nom broses persones del poble que hi estan vinculades, sobretot des de l’àmbit escolar.

Les categories dels Premis Lite­raris escolars són les següents:

Categoria Manel Tolosà: Esco­lars dels centres educatius de Cassà de 5è i 6è.

Categoria Joan Codolà: Escolars dels centres educatius de Cassà de 3r i 4t d’ESO.

A la 51a edició s’hi va incorporar el Correlletres, un concurs del tot virtual que consisteix a redactar un relat o poema decontingut tipològic lliure, en el qual hi ha de sortir un element o motiu inclòs a la trama o, si es vol, com a fil conductor. Aquest element serà escollit per l’organització i exposat per correu electrònic a tots els interessats. La presentació del veredicte i l’entrega de premis tindrà lloc el 22 d’abril a les 17.30 h  a la Sala del Centre Recreatiu.

Dissabte
22
abr
Gratuït
Finalitzat