Jazzà: Sergi Felipe Trio presenta Biased Vision

Cicle de Xerrades i Concerts de Jazz i Músiques Improvisades

Comprar
5 €
diumenge, 15 d’octubre | 19:00 h
DURADA:  60 minuts

Hi col·labora: 

Underpool 
Diputació de Girona

 

Compartir

Sergi Felipe presenta Biased Vision, el primer disc del trio que lidera al costat
de Massa Kamaguchi i David Xirgu. El saxofonista i compositor Sergi Felipe publica Biased Vision, el primer
disc del trio que forma al costat del contrabaixista Massa Kamaguchi i el bateria David Xirgu, un recull d'originals enregistrats a l’estudi UnderPool que mostren com sent i entén la música Després de la bona acollida del seu anterior treball discogràfic Last Whiper amb el seu quintet Whisper Songs, Sergi Felipe consolida aquest projecte al costat del contrabaixista Massa Kamaguchi i el bateria David Xirgu, músics amb els quals ja havia compartit escenari els darrers anys i amb els que ara ha enregistrat el seu primer disc titulat Biased Vision.
En els deu originals que formen part d’aquest enregistrament i escoltarem sorpresa, risc, encert i error, elements que Sergi Felipe considera imprescindibles per aconseguir que la música d’aquest trio sigui intuïtiva i
espontània. Biased Vision és un disc que recull aquests elements i descriu el present musical efímer d’aquest trio de músics brillants que amb complicitat han construït un llenguatge propi que s'expandeix.
Aquest disc compta també amb les col·laboracions destacades del pianista Txema Reira a Wrong dutchs heros i del trompetista Pol Padrós a Nunca como antes que enriqueixen el compendi de sonoritats que ressonen a Biased Vision.
Sergi Felipe fa un pas més en la seva trajectòria amb la públicació d’aquest disc que el converteix en un element destacat de l’escena jazzística actual, tant pel seu recorregut com a compositor i saxofonista, com per la seva tasca
al capdavant del reconegut segell discogràfic UnderPool.


Sergi Felipe– Saxo Tenor, Flauta
Masa Kamaguchi – Contrabaix
David Xirgu – Bateria

 

 

 

Jazzà va ser la nova pro­posta de Cassà Cultu­ra de l’any passat. Jazzà és mú­sica en viu per gaudir d’algunes de les pro­postes més destacades de l’esce­na jazzística actual i músiques improvisades de casa nostra.

Cada concert té un pròleg amb una xerrada on els artistes ens donen a conèixer de primera mà els seus projectes i experiències.

Jazzà vol ser un punt de trobada a Cassà de la Selva per descobrir algunes de les noves propostes jazzístiques del país i gaudir ple­gats de la música en estat pur i en directe.

 

Diumenge
15
oct
Activitats relacionades
JAZZÀ: Marina Vallet presenta Zinc
Cicle de Xerrades i Concerts de Jazz i Músiques Improvisades
dg. 12.11.23 | 19:00 h
Les golfes de Can Trinxeria
Música
Alverd Oliva
Concert
dg. 03.12.23 | 20:00 h
La Sala del Centre Recreatiu
Música
JAZZÀ-Pep Mula presenta Elixir
Cicle de Xerrades i Concerts de Jazz i Músiques Improvisades
dg. 17.12.23 | 19:00 h
Les golfes de Can Trinxeria
Música
Actual
Flors d'hivern
Concert de Nadal
dv. 22.12.23 | 20:15 h
Esgésia parroquial de Sant Martí
Música