JAZZÀ-Pep Mula presenta Elixir

Cicle de Xerrades i Concerts de Jazz i Músiques Improvisades

Comprar
5 €
diumenge, 17 de desembre | 19:00 h
DURADA:  60 minuts

Hi col·labora: 

Underpool 
Diputació de Girona

 

Compartir

El bateria i compositor Pep Mula edita Elixir - Mula vol.3, el tercer disc d’un quintet que amb gairebé 10 anys de trajectòria ha consolidat un so i un llenguatge propis.


Els vuit originals que formen part d’Elixir mostren l’evolució d’un grup que posa l’atenció especialment en les melodies que interpreten, sovint properes, que ressonen a pop, i alhora converteix la improvisació en un element imprescindible per definir aquest projecte.
Aquest és un grup equilibrat, on s'aprecien les diferents personalitats dels cinc elements que el formen: Txema Riera, Miguel “Pintxo” Villar, Jordi Matas i Marc Cuevas, tots ells músics destacats que comparteixen la voluntat de comunicar-se a través d'allò que més els apassiona. Elixir - Mula vol 3 és un disc que fa referència a tot allò que guareix als que conviuen al voltant música, els que la fan i els que l’escolten, només cal aturar-se i escoltar.
Aquest disc ha estat enregistrat i editat pel segell UnderPool en una cuidada edició en vinil. La imatge de portada, de títol homònim, és una peça de la fotògrafa Sílvia Poch, l’artwork de Pepon Meneses i compta amb les liner notes del guitarrista Dani Comas. “ Elixir ens presenta un paisatge en moviment on el recorregut per cada una
de les vuit cançons que el componen és un lloc nou i diferent a l’anterior. Trenta-cinc minuts per viatjar acompanyats d’un quintet que sap donar forma a la proposta compositiva d’en Pep."

Dani Comas.


Pep Mula - Bateria
Txema Riera - Piano
Jordi Matas - Guitarra
Miguel “Pintxo” Villar - Saxo Tenor
Marc Cuevas - Contrabaix

 

 

 

Jazzà va ser la nova pro­posta de Cassà Cultu­ra de l’any passat. Jazzà és mú­sica en viu per gaudir d’algunes de les pro­postes més destacades de l’esce­na jazzística actual i músiques improvisades de casa nostra.

Cada concert té un pròleg amb una xerrada on els artistes ens donen a conèixer de primera mà els seus projectes i experiències.

Jazzà vol ser un punt de trobada a Cassà de la Selva per descobrir algunes de les noves propostes jazzístiques del país i gaudir ple­gats de la música en estat pur i en directe.

 

Diumenge
17
des
Activitats relacionades
Jazzà: Sergi Felipe Trio presenta Biased Vision
Cicle de Xerrades i Concerts de Jazz i Músiques Improvisades
dg. 15.10.23 | 19:00 h
Les golfes de Can Trinxeria
Música
JAZZÀ: Marina Vallet presenta Zinc
Cicle de Xerrades i Concerts de Jazz i Músiques Improvisades
dg. 12.11.23 | 19:00 h
Les golfes de Can Trinxeria
Música
Alverd Oliva
Concert
dg. 03.12.23 | 20:00 h
La Sala del Centre Recreatiu
Música
Actual
Flors d'hivern
Concert de Nadal
dv. 22.12.23 | 20:15 h
Esgésia parroquial de Sant Martí
Música