MONÒLEGS: Not Talent

Judit Martín

Finalitzat
dissabte, 2 de desembre | 22:00 h

Acte per a majors de 16 anys 

Organitza: Ajuntament de Cassà de la Selva

Hi col·labora: Programa.cat

ENTRADES A LA VENDA A PARTIR DEL 30 DE SETEMBRE

 

Compartir

Judit Martín és una actriu còmica, excel·lent improvisadora i imitadora de Barcelona. Actualment molt popular pels seus personatges de Polònia (TV3), Està Passant (TV3) i Versió Rac1. Li avala artísticament la seva llarga trajectòria al teatre d’improvisació. Una actriu amb enginy.

Va formar part de la primera companyia d’impro de Barcelona fa més de 20 anys i des de llavors no ha parat d’improvisar fent llargues temporades al Teatreneu, Capitol i Sala Barts i va participar en nombrosos festivals internacionals d’impro, tant amb Impro Show com amb la seva actual companyia, Impro Barcelona.

A televisió ha participat en programes i sèries com Mira elo que has hecho, El programa de Berto, La Nit dels Òscars, ImproStarr, APM?.

Alguns programes de ràdio en què ha treballat de forma continuada són: Catalunya Ràdio (APM?), Onda Cero (Rabiosa Actualitat) i Cadena Ser (Tot és comèdia).

És la cofundadora de la companyia DeJabugo juntament amb Emma Bassas, amb qui crea, dirigeix i interpreta els seus propis espectacles teatrals (Premi Foc a Escena i premi del jurat Scena Simulacro.11).

La seva experiència en la disciplina del clown passa per més de 13 anys com a pallassa d’hospital a Pallapupas i diverses gires amb la companyia franc-argentina Théâtre Organic.

Actualment també col·labora al programa de La 2 Punts de Vista i El Mundo Today i imparteix classes d’improvisació, clown i creació de personatges.

És l’única dona còmica que té el Premi Internacional d’Humor Gat Perich (2018).

 

Organitza: Ajuntament de Cassà de la Selva

Hi col·labora: Programa.cat

 

Dissabte
02
des
Des de
10 €
Finalitzat