OBSIDIAN TRIO

Cicle de Xerrades i Concerts de Jazz i Músiques Improvisades

Finalitzat
diumenge, 10 de març | 19:00 h
DURADA:  60 minuts

Hi col·labora: 

Underpool 
Diputació de Girona

 

Compartir

Obsidian és el debut discogràfic del projecte coliderat per la bateria Andrea González, el guitarrista Eddie Mejia i el contrabaixista Adrià Pinto. Després de compartir diferents experiències vitals i professionals els darrers anys, aquests tres joves músics, figures destacades de l’escena jazzística actual, treballen plegats per primer cop en un projecte propi, Obsidian, amb el què es proposen sintetitzar la seva convivència i el seu bagatge. 

En aquest disc, de nom homònim, podem escoltar la vessant compositiva de cada un d’ells, uns arranjaments que treballats col· lectivament donen espai a les seves identitats per desenvolupar- se plegats. Música elàstica, introspectiva, lliure, aquest disc esdevé una imatge, un punt i seguit en la trajectòria d’aquests tres músics que construeixen el seu present en clau col·lectiva. 

 

 

 Jazzà és mú­sica en viu per gaudir d’algunes de les pro­postes més destacades de l’esce­na jazzística actual i músiques improvisades de casa nostra.

Cada concert té un pròleg amb una xerrada on els artistes ens donen a conèixer de primera mà els seus projectes i experiències.

Jazzà vol ser un punt de trobada a Cassà de la Selva per descobrir algunes de les noves propostes jazzístiques del país i gaudir ple­gats de la música en estat pur i en directe.

 

Diumenge
10
mar
Des de
5 €
Finalitzat
Activitats relacionades
CARMEN LANCHO
Cicle de Xerrades i Concerts de Jazz i Músiques Improvisades
dg. 21.04.24 | 19:00 h
Les golfes de Can Trinxeria
Música
princesa
Actual
Cantata: El somriure de la princesa
Escola Municipal de Música Pere Mercader
ds. 04.05.24 | 16:30 h
La Sala del Centre Recreatiu
Música
grease
Actual
Cantata: Grease
Escola Municipal de Música Pere Mercader
ds. 04.05.24 | 18:00 h
La Sala del Centre Recreatiu
Música
Microshow- Ajo i Mastretta (Micropoesia i Música)
Les Nits de la Coma
dv. 28.06.24 | 21:00 h
Can Trinxeria
Les Nits de la Coma Teatre Música