FESTA LITERÀRIA

Entrega 58 PREMIS LITERARIS DE CASSÀ

Finalitzat
dissabte, 27 d’abril | 17:30 h

CELEBRACIÓ DE L'ANIVERSARI

 

 

Pati de Can Trinxeria

Compartir

Els Premis Literaris  de Cassà són  dels més antics  de les comarques  gironines. El seu origen es  remunta a la primera Setmana  Cultural de 1967, en  la qual la Colla Excursionista  organitzava conferències,  xerrades, fòrums,  presentacions de llibres,  sardanes, discs..., tal com  recull la primera circular  que l’entitat va enviar per  convocar els seus socis a  participar-hi. En aquest  moment van presentar-se  les bases del primer concurs  literari i d’assaig de  Cassà de la Selva, una iniciativa  que va créixer en un  ambient de cerca de llibertat  política i amb la voluntat  de potenciar la cultura  popular catalana.

Des de fa  set anys, l’Ajuntament  de Cassà de la Selva passa  a ser l’organitzador dels  Premis, amb el suport de  La Colla i de nom broses  persones del poble que hi  estan vinculades, sobretot  des de l’àmbit escolar 

A la 51a edició s’hi va incorporar el Correlletres, un concurs del tot virtual que consisteix a redactar un relat o poema decontingut tipològic lliure, en el qual hi ha de sortir un element o motiu inclòs a la trama o, si es vol, com a filconductor. Aquest element serà escollit per l’organització i exposat per correu electrònic a tots els interessats.

 

▶ Categoria Premis Literaris escolars:

-Manel Tolosà: Escolars dels centres educatius de Cassà de 5è i 6è.

 

▶ Categoria Lletres per a ser cantades: 

-Joan Codolà: Obert de 14 a 18 anys. 

 

▶ Categories Correlletres (concurs d'escriptura ràpida en línia)

-Narrativa : Menors de 40 anys

-Poesia: Oberta a totes les edats

Dissabte
27
abr
Gratuït
Finalitzat