Microshow- Ajo i Mastretta (Micropoesia i Música)

Les Nits de la Coma

Finalitzat
divendres, 28 de juny | 21:00 h
Durada: 70 minuts
  • Ho organitza: Ajuntament de Cassà de la Selva
  • Amb la producció de: Operacions Espacials,SC i Xarxa Gironina de Cafè Teatre
  • Hi col·labora: Diputació de Girona
  • Amb el suport de: AGT

Compartir

Ajo i Nacho Mastretta van començar la seva marxa micropoètica en el 2004, i des del primer moment van construir un món insòlit entre el cabaret i el rock, el punk i el cuplet.

Fent el cor fort i del cor budells. Ajo es presenta com a cirurgiana emocional del present mentre Mastretta li tendeix els seus ponts de melodia. Un xou que es va construint a temps real, improvisant cada segon, de manera que cap és igual a l'anterior ni s'assemblarà al següent. Junts en un escenari es dediquen a posar-li proves a l'infinit per a veure si resisteix a base de cançons diminutes i anticançons.

Ajo ha passejat la seva micropoesia per tota mena d'escenaris Berlín, Nova York, Sâo Paulo o Mèxic de la mà d'altres músics tan variats com Corcobado, Tsukiko Amakawa, Paco Soto Ivars, Julieta Venegas, Javier Colis, Don Simón i Telefunken o Judit Farrés amb qui ha girat amb diversos espectacles. Figura de l'underground madrileny, agitadora cultural, postpunk…

Són algunes de les etiquetes amb les quals se sol qualificar a Ajo, potser la més precisa és, la de micropoetessa. Nacho Mastretta al piano i clarinet, és un dels grans músics i compositors nacionals, d'un gust exquisit i caracteritzat sempre per una elegància molt particular, la seva trajectòria és molt coneguda per la seva orquestra MASTRETTA, així com per moltes bandes sonores cinematogràfiques memorables.

 

 

Divendres
28
jun
Pati de Can Trinxeria
Finalitzat
Activitats relacionades
Actual
CICLE JAZZ C-65
Cicle de Jazz de Llagostera i Cassà de la Selva
dv. 19.07.24
Pati de Can Nadal | Ajuntament de Cassà
Música