FESTIVAL EMERGENT

Festival d'arts en viu del Gironès

Finalitzat
diumenge, 7 de juliol | 20:00 h

Servei de bar amb Foodtrucks 

 

Compartir

El Festival Emergent és una  proposta multidisciplinària que garanteix una programació d’arts en viu dinàmica, propera, fresca i engrescadora, que proposa sorprendre constantment l’espectador amb una ràpida successió d’actuacions de diversos i molt variats gèneres escènics (música, dansa, teatre, màgia, clowns, monòlegs, poesia, audiovisuals, ombres xineses, malabars, mim, circ…).

L’Emergent busca socialitzar la cultura en pobles de la comarca del Gironès. Amb espectacles de petit format i curta durada, i una posada en escena àgil, amable  i original li donen un caire únic que us convidem a descobrir.

A Cassà de la Selva hi haurà les següents actuacions: 

Socunbohemio: 

Amb “Cotxe casa gos tu i jo” Socunbohemio comparteix el seu món íntim, explorant temes com el temps, l’amor, les pors, els desitjos, les amistats perdudes i retrobades, les esperances futures i les esgarrades. Cada lletra obra una finestra a la seva ànima, creant una connexiógenuïna, que no només t’impulsa a ballar, sinó també a reflexionar i connectar amb les teves pròpies emocions. Aquest EP no és merament una producció musical; és una expressió artística que ressona amb autenticitat i originalitat.

 

Cia Impàs: DELIRI “souvenir d’una nit”Què queda d’aquella NIT ??que recordes?Només em venen imatges borroses,una nit de ballades frenètiques i de connexions imprevistes.Cada cançó era com un critA mi em RESSONEN les rialles, confidències a cau d’orella, una nit on tot semblava POSSIBLE .

Alosa: El que més sobta d’Alosa és la capacitat de crear cançons plenes i rodones només amb dos integrants, sense que es trobi a faltar res més. La veu hipnòtica de Giulietta empasta a la perfecció amb l’energètic violoncel de l’Irene que, tot i que s’associa com un instrument “clàssic”, ella el converteix en modern i tradicional.

Godai Garcia: Garcia fot monòlegs des de fa més de 10 anys, tot i que al principi ho combinava amb netejar corts de porcs. Ara, per desgràcia dels porcs, es dedica exclusivament a la comèdia. El seu humor és una àcida i absurda revisió del personatge del contacontes. El surrealisme i l’acting del diable de Tasmània són el seu escut d’armes. Ha col·laborat en programes com el FAQS, Matina Codina i Versió RAC1.

 

Mario López: Mario López és un dels mags més prolífics del panorama estatal i internacional. Des de fa anys no para d’il·lusionar el públic de teatre i festivals de mig món. Guanyador del primer premi Kevin Ray Trophy en el prestigiós Ron MacMilan Festival a Londres i recentment campió de micromàgia en el campionat europeu FISM, Mario és la conjugació de tres forces de la natura: l’encant al presentar, la intel·ligència al compondre i l’excel·lència a l’executar.

Guillem Roma : Guillem Roma ens presenta POSTUREO REAL, una proposta que navega entre les contradiccions de la vida moderna i representa un manifest per sobreviure a un món actual. El Guillem té la capacitat de convertir lo quotidià en extraordinari i és capaç d’unir en un mateix concepte i de manera orgànica l’elegància, la reflexió, la festa i la celebració.

 

Diumenge
07
jul
Activitats relacionades
Actual
CICLE JAZZ C-65
Cicle de Jazz de Llagostera i Cassà de la Selva
dv. 19.07.24
Pati de Can Nadal | Ajuntament de Cassà
Música