El proper dissabte 14 de desembre a les 11.30 h, a la Sala d’exposicions la Coma Sònia Moll ens explicarà el seu llibre Els dimarts de la iaia Lola

04.12.2019

Els dimarts de la iaia Lola la poeta Sònia Moll i l'il·lustrador Joan Turu ens expliquen la història d'una àvia que vola, que fa màgia i que estima com vol. Una àvia lliure en qui s'emmirallen el Miquel i la Valentina, els seus nets.

Aquest llibre vol ser un homenatge a totes les dones valentes que, dues generacions enllà, ens han obert les finestres del món per ensenyar-nos què és la llibertat.

Sònia Moll Gamboa és poeta i professora d'adults. Ha publicat una novel·la juvenil, L'últim estrip d'aire; dos llibres de poesia Nun si male nunc; el seu primer llibre de poemes, va rebre el V Premi de Poesia de Sant Celoni. I Déu en algun lloc és el seu últim poemari (traduït al castellà en versió bilingüe); un de narrativa poètica, Creixen malgrat tot les tulipes; un conte sobre Fernando Botero, i un recull d'articles de La Directa Beneïda sigui la serp,Godall Edicions, 2018. També és autora del bloc La vida té vida pròpia.

Actualitat