Presentada la quarta edició del Festival Càntut

30.10.2019

El Festival Càntut. Cançons de tradició oral presenta tota la programació de la quarta edició, que tindrà lloc del 15 al 17 de novembre a Cassà de la Selva. Durant un cap de setmana es podran veure 21 propostes entre concerts, tallers, exposicions, presentacions literàries i tallers, amb noms com Maria del Mar Bonet, Miquel Gil, Arnau Obiols, Paula Grande i Anna Ferrer, Arrels de Gràcia i Lo Barber, entre d’altres. El 75% de les propostes són gratuïtes i la resta amb entrades dels 4 € als 20 € que ja es poden adquirir al web del festival.

El projecte Càntut treballa tot l’any per recollir i difondre les músiques de tradició oral i, durant un cap de setmana, aquest treball també es visibilitza en forma de festival. Del 15 al 17 de novembre, Cassà de la Selva es converteix en l’epicentre d’aquest repertori, amb un festival que vol fer viure unes cançons que formen part de la cultura dels Països Catalans, a més de proporcionar als assistents ocasions per cantar en comunitat. En aquesta quarta edició, es podran veure 21 propostes, 9 de les quals, especialment ideades per al festival i dues presentacions a les comarques gironines. La implicació en el festival d’entitats, col·lectius i persones vinculades a Cassà de la Selva també és una de les claus de l’èxit d’aquesta proposta.

Les entrades per a les actuacions de pagament (Maria del Mar Bonet, A vore, Miquel Gil, i Paula Grande i Anna Ferrer) ja són a la venda en aquest enllaç. Les localitats per al Dinar de cantadors ja estan exhaurides.

Actualitat