Propostes culturals per al cap de setmana

27.03.2020

Avui divendres és el Dia Mundial del Teatre i l’Ajuntament de Cassà vol posar en valor el teatre de casa nostra.  En aquests moments que es fa complicada la programació cultural, les companyies de teatre cassanenc ens faciliten els enllaços d’alguna de les seves obres perquè les puguem gaudir des de casa.


 

 


Des de l’Àrea de Cultura també ens agradaria mostrar-vos el manifest, redactat per l'Associació El Galliner de Manresa, programadors del Teatre Kursaal i el Teatre Conservatori de la capital del Bages titulat El teatre és esperança i inspiració en motiu del dia mundial del teatre.

Altres propostes culturals pel cap de setmana: 

  • Mireia Vallès, actiu cassanenca ens presenta el conte Els Tres porquets 
  • L’artista cassanenc Raimon Mató  ens presenta el seu darrer treball Fil de la companyia Madame Gaüc. Esperem veure’l ben aviat a Cassà. 
  • L’escola Puig d’Arques avui, divendres 27 de març, havia de celebrar la XIII  final de la Lliga de la Glosa, per no deixar-nos sense aquesta activitat podeu entrar a l’instagram de l’escola i veureu com podeu participar a crear un garrotín.
  • Dissabte 28 de març a les 15h, el segell discogràfic Deutsch Gammophone, oferirà un concert en streaming per celebrar el Dia Internacional del Piano 
  • Diumenge 29 de març a les 18h, el Circ Raluy Legacy els tindrem en directe a traves de Youtube, Instagram i Facebook.

Actualitat