S'acosta Sant Jordi

17.04.2020

Com ja és de costum, arriba el cap de setmana i  aquí teniu les propostes de l’Àrea de Cultura. Diferents opcions per gaudir d’un cap de setmana cultural d’allò més entretingut.
Prepareu-vos per la Diada, estigueu atents al web de Sant Jordi on trobareu diferentes activitats: taller de dracs, màscares, micro-relats, recomanacions de lectures...


 

 - 10 còmics per llegir de franc durant el confinament. En aquest article de Xavier Roca podreu gaudir de còmics online.

- Nova cancó de la Cia ComSona?

 - Contes per adults. Mireia Vallès, actriu cassanenca, aquesta setmana ens  narra les “Històries de Nasrudin” al seu canal de youtube on ja fa setmanes que ens penja històries pels més menuts de la casa.

- #Noetdesballis. Aquesta setmana el Mercat de les Flors ens proposa el següent menú coreogràfic: Thomas Noone Dance/Medea i Àngels Margarit /Cia mudances

- Cicle Gaudí.Davant de la situació actual d’aturada d’activitat a les més de 50 sales del Cicle Gaudí a Catalunya, i amb la voluntat de fer un pas més en la difusió del cinema català al territori, l'Acadèmia del Cinema Català engega aquest mes d'abril el Cicle Gaudí online, amb la col·laboració de FilminCAT i l'Institut Català de les Empreses Culturals.La iniciativa oferirà el públic l'oportunitat de recuperar online títols que hagin passat pel circuit de sales del Cicle Gaudí i dialogar amb els seus creadors/es i protagonistes. Durant uns dies FilminCAT oferirà el títol escollit al preu habitual de lloguer, i totes aquelles persones que lloguin la pel·lícula en aquell període obtindran automàticament una subscripció mensual a la plataforma. L’Acadèmia del Cinema Català emetrà al seu canal d’Instagram un Live amb els/les creadors/es i protagonistes del film.

- Concurs de Museus. Una quinzena de museus catalans  han posat en marxa el concurs en línia #MuseumQuizACasa durant els dies de confinament, una edició virtual del concurs 'Museum Quiz', amb "l'objectiu de proporcionar una alternativa cultural i de lleure mentre duri el confinament social". El concurs inclou una versió per adults i una altre per a famílies. De dilluns a divendres s'adreça a famílies amb un concurs cada dia dedicat a un dels museus participants, i els dissabtes a públic general amb preguntes de tots els museus en un únic concurs.

- El Canal  33 continuarà l'emissió dels "Concerts confinats", un espai diari de música feta des del confinament, i també emetrà diversos concerts enregistrats abans del confinament, que han cedit gratuïtament molts artistes del país mentre duri aquest temps crític. A l’enllaç us detallem el cap de setmana de concerts.

Actualitat