Veredicte i gala virtual dels 54ns Premis Literaris Escolars, Correlletres i Concurs de punts de llibre

24/04/2020

El dissabte 25 d'abril a les 17.30 h tal com estava previst es realitzarà la gala dels Premis literaris, Correlletres i Concurs de punts de llibre, però en aquesta edició serà virtual.L'acte serà retransmès en directe a través del canal de Youtube i del Facebook Live de l'Ajuntament de Cassà. Per entrar-hi podreu fer-ho aquí i participar en directe de l'acte a través del xat.


Els Premis Literaris de Cassà, són dels més antics de les comarques gironines.
A l’edició d’aquest any, hi han participat tots els centres escolars del municipi (cicle superior de primària i secundària). Els alumnes han redactat des de casa i han enviat les seves obres per correu electrònic.

A la 51a edició dels premis s’hi va incorporar el Correlletres, un concurs del tot virtual que consisteix en redactar un relat o poema en 24 h en el qual hi ha de sortir un element sorpresa...
En aquesta edició hi han participat 326 persones, 166 corresponen a la categoria de narrativa i 160 a la de poesia Xavier Carbó Maymí. Alguns dels participants d'enguany, han escrit des de Lleida, Igualada, Castelldans, Riba-Roja d'Ebre, Amposta i fins i tot de Londres. Destaquem la diferència d’edats dels inscrits d’aquesta edició, assenyalant que s’han animat a escriure 16 joves menors d’edat.

Enguany s'ha celebrat ja la dissetena edició del Concurs de punts de llibre, la temàtica del qual havia de girar entorn la revista local LLUMIGUIA amb motiu del seu 75è aniversari.
Properament la Biblioteca editarà els punts de llibre guanyadors, que serviran de punts habituals del servei de préstec de la Biblioteca.

Aquest cap de setmana podreu visitar l’exposició virtual que s’ha obert per la diada de Sant Jordi, En el contingut de l’exposició hi ha propostes de lectura, mostres de creativitat al voltant de la festa i recomanacions per repensar la diada des d’un punt de vista feminista. L'exposició es pot visitar a cassa.cat/exposantjordi.

 

Actualitat